Kategori: Bilreparationer Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Kallhälls Bil & Motor AB
2011-12-22
Olle
Bilverkstaden inne på OKQ8 Kallhäll skulle reparera ett stickhål i däckets slitbana, men ville ändå kränga av det och dömde därefter egenmäktigt ut det som farligt pga absolut obetydliga, ytliga repor i gummit på insidan i däckskuldran. Jag ställdes sedan inför valet att köpa ett hårt utslitet vinterdäck (troligen upphittat i soporna) som inte hade många dubbar kvar och praktiskt taget under 3mm mönsterdjup, eller mitt eget (i vinterväglag livsfarliga) nödhjul i miniformat. Att åka iväg till annan verkstad med bilen i ursprungligt skick fick jag inte!
De vägrade alltså att återställa bilen i ursprungligt skick.
Personalen skyllde på att de inte fick detta. "Regler är regler, och är till för att följas" fick jag veta av den yngre av de två, innan jag förpassades ut i vinterväglaget på mitt nödhjul, dagen innan julresan till fjällen.
Timmarna därpå fick jag snabb och korrekt hjälp av en gummiverkstad som besiktigade och lagade på däcket på gängse sätt.
Sammantaget en mycket bisarr upplevelse.
2011-12-10
Jonas Wallner
skulle inte handla nått skulle bara titta på deras cross tilllbehör men vart kvar där en halv timme och pratade. mycket trevligt och kunnade bemötade rekommenderas verkligen
2011-10-22
Fixade Servic o nya bromsskivor + klossar på min bil. Trevliga med rolig humor gör att man kommer tillbaka om man får problem med bilen. Bättre verkstad kan du inte hitta!
2010-06-06
Malin
Jätte bra bilverkstad med trevligt service.
Är mycket nöjd med mitt byte av mina bromsklossar och bromsskivor.
2008-11-20
SOEist
Dessa goa gubbar har precis vad cross/enduroåkaren behöver oftast och mest. Det serveras med en stor portion humor kryddad med erfarenhet utöver det vanligt. Det som inte dessa gossar lyckats ha sönder och därefter lagat kommer troligen aldrig du heller kunna ha sönder. Dessutom ofta billigast i stan som om inte resten räcker. OK inte världens största sortering men har du en vanlig hoj och behöver det där du oftast behöver så åk dit eller slå en pling. På däcksidan är de en självklarhet.
Jag har bara bra erfarenheter av verkstaden. Ärliga priser och bra jobb. Visar och talar om när det är trafikfarligt och behöver åtgärdas, beslutet tar jag som bilägare i slutänden. Som mekniker har man ju ett ansvar för dom jobb man gör och då ska man självklart inte göra nått som kan orsaka en olycka. Som sagt ärliga och reko grabbar.