Myrorna, Frälsningsarmén

Kategori: Second Handaffärer

Omdömen om Myrorna, Frälsningsarmén

2011-04-16

Myrorna Skövde!

Jättesnygga kläder, snygg inredning och supertrevlig personal.

2011-05-19

Vi tackar ödmjukt för detta fina omdöme.
Alla vi som arbetar på Myrorna i Skövde är tacksamma att det arbete vi gör uppskattas!

2010-07-13

En som verkligen vet

för mkt MYYYYYYYGEEEEELL !!!

Kan ingen sätta stopp för detta "myrornamygel ??? folk skänker med hjärtat i tron att de gör en gärning !!! kyss mej nånstans !!! jag har arbetat hos dessa SAMLARE UTAV BLA ANTIKVITETER, slutade då jag såg hur det fungerade !!! fina grejer hamnar hos personal med butikschefer i spetsen, grejer skickas till antikvitetsuppköpare, där pengar delas mellan korrupta chefer och handlare.

FYYY FAAAN för detta bedrägliga beteende som pågår, för att inte snacka om pengarna som upphovsmännen till myrorna stoppar i sina sedan länge redan fyllda fickor.

JAAA svenska folket är nå dumma jävlar som inte kan inse hur det förhåller sej.

Dessutom så ska myrorna ha gratis arbetskraft i form utav praktikanter, (löftet som ges ska leda till arbete) så sker ALDRIG !!! tacka faaan för det då listan med prakikanter är hur lång som helst !!!

Jag ska förbanne mej göra samma sak....HÄNGA PÅ MEJ ETT STORT KORS Å SÄGA ATT JAG ÄR TROENDE, DÅ KAN MAN BÄRA SEJ ÅT PRECIS HUR MAN VILL,,, utan represalier

2011-05-20

Tråkigt att du upplever det så. Våra personalköpsregler är emellertid hårda och innebär att en vara måste vara ute i butik i minst tre dagar innan personalen får köpa dem. Inga varor får heller tas hem gratis, då är det stöld! Vi kan inte lova arbete till alla våra praktikanter, som vi kallar samarbetare, utan vi kan lova en väg till egen försörjning. Det innebär att vi kan erbjuda arbetslivserfarenhet, träning i kassa eller lageruppgifter etc. Även om många av våra samarbetare idag arbetar som enhetschefer, säljare eller handledare hos oss.
Inte heller är Myrorna i sig en kristen organisation. Hos oss finns alla sorters religioner representerade och vi tror på mångfald.

2010-01-15

Ej kund

Besserwisser på Myrorna i Jönköping.

Synd att personalen på Myrorna i Jönköping är nonchalanta besserwisser med en mycket nedlåtande framtoning mot kunderna.
Det finns finns så många andra secondhand i Jönköping att välja mellan där personalen är ödmjuka och trevliga.

2011-05-20

Nu ett år senare har vi gjort en del personalförändringar på Myrorna i Jönköping. Personalstyrkan där är ett positivt och engagerat gäng som vi hoppas kan ge våra kunder en bra upplevelse. Välkommen!

2009-11-20

Stefan

TYDLIGHET

Varför kan inte personal vara tydlig i vad som gäller vid upphämtning hos givare. I vårt fall fick vi extra kostnader samt extra arbete.
Nästa gång åker vi direkt till återvinningen!!!

2009-10-21

gnutte

Sniket, ochdåligt bemötande på kolargatan

Fy vad snikna dom är på kolargatan i Hjorthagen,
sur personal, höga priser på skräp.
aldrig mer skänker jag något till Myrorna

2009-09-28

Fia

Dåligt bemötande!

Jag älskar secondhand konceptet, och har stor tolerans vad gäller personal. Jag både skänker och köper, en urbra kund helt enkelt. Dock trött på det bemötande jag fått i Stockholmsbutikerna, skicka klabbet på en servicekurs!!!

Shopping, butiker
R1001280;Second Handaffärer