Omdömen om Nöjds Konditori
2012-02-21
Lars
Dom må ha goda semlor sägs det men när man frågar om dom har några utan mandelmassa blir det ett surt NEJ! Och det är tyvärr rätt ofta den senaste tiden man får ett dåligt bemötande (särskilt av den ny svenska kvinna som jobbar där) på Nöjds vid Brunnsbotorget, tråkigt för dom har varit väldigt bra.
2012-02-06
Gunilla
Idag fick vi semlor från Nöjds på jobbet, de måste vara de godaste i hela Göteborg.
2011-10-06
Johan
Kaffebrödet var så gott och saftigt, och mycket fyllning!
2011-05-31
Vad vi än köper från Nöjds så blir vi aldrig besvikna. Testa till exempel spenatbrödet. Mums!
2010-05-21
Anna och Mattias
Jag vill tacka de fantastiska konditorerna för den mest fantastiska bröllopstårta man kan tänka sig. Precis som en sagoberättelse!
2009-08-08
Fikasugen
jag bara älskar deras vetelängd, så gott!
2008-05-26
Maria A
Fick mina drömmars bröllopstårta som alla häpnade av från de duktiga konditorerna hos er! Ni gjorde verkligen någonting aldeles extra.
2008-04-18
gottegris
den godaste tårtan dem säljer är en med hallon och chokladpudding MUMS!
2007-12-20
Kalle
Jag beställer numer alltid av nöjds, de har de allra godaste semlorna och karuselltårtorna dessutom. Lite dyra kanske, men lite lyx vill jag unna mig!
2007-07-05
ok
(Omdömet avser Nöjds Konditori)
Mycket goda tårtor och kaffebröd. Tyvärr är det mesta slutsålt på eftermiddagarna, så man får tänka på att beställa i förväg. Ofta lång väntetid för att bli expedierad.
2007-05-18
live
Världens godaste tårta!!! Till bröllop, dop & nu födelsedags favorit!
2007-05-16
MrBike
Bästa semlorna och bästa fikabrödet. Matbrödet är också fantastiskt gott. Värt en extra omväg

Vart där 4gånger faktiskt..
köpt olika saker, de är lite upponer
ibland är de bra och ibland dåligt, personalen är ju olika..