Klipphuset

Omdömen om Klipphuset

2011-04-04

Lena B

Mycket nöjd

Har gått till Klippshuset sedan 2005. Jättebra. Jeanette klipper jättebra. Trevlig personal. Vill fortsätta där :)

2010-09-14

Nöjd

Super nöjd i flera år

Jag har klipp mig på Klipphuset sedan 2002 och har alltid varit nöjd. Jag kommer tillbaka dit trots att jag flyttat så det blir ett företag varje gång jag ska klippa mig. Det är en njutning varje gång och jag har alltid känt mig nöjd och vi har exprimenterat fram bästa resultat för mitt hår riktigt bra nu.

2010-03-27

Ledsen

Nja...

Gick dit för att jag hörde av någon annan att det var bra där. Frisörskan hade ett schysst bemötande och lyssnade på mig. Men det kändes som om egentligen inte visste vad hon höll på med. Hon byggde inte upp det hela genom att finfördela håret utan började bara någonstans. Det efterlämnade "hack" i håret och har inte något symmetri.
Jag kommer ej tillbaka.

2010-01-16

L

Sådär...

De första gångerna jag klippte mig där blev jag verkligen supernöjd (hade samma person varje gång)! Men senaste gången (hade då en annan av de som jobbar där) blev det katastrof! Hon lyssnade inte på vad jag sa utan gjorde lite som hon själv tyckte...

2010-01-14

MB

Bästa stället i Järfälla!

Mycket duktig och trevlig personal. Fortbildar sig inom nyheter och kan verkligen sitt yrke. Har gått hit i många år och är alltid supernöjd med resultatet.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård