Kategori: Byggmästare, Byggnadsentreprenörer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Metrolit Byggnads AB
2012-05-06
Bulthaupt
Metrolit gjorde stambyte och byte av elstigare (via underlev) i vår förening. Vi som satt i styrelsen fick samma problem som alla andra. Kraftiga förseningar, dök inte upp vid besiktning, skinnade enskilda genom att ha löjliga summor för material och tillval. Dubbeldebiteringar av enskilda poster, och skickade ÄTA-avvikelser på sådant som absolut skall ingå i entreprenaden. Riktigt ruffelföretag!
2012-04-19
Jonas
Trevliga hantverkare och arbetsledare som gjort ett utmärkt jobb i vår bostadsrättsförening! Tack Metrolit!
2011-12-12
fattar ingenting-metrolit gjorde ett toppenjobb-höll både tid och kalkyler-vänligt bemötande, bra info-dom som skriver här begriper ju inte vilket komplicerat jobb det var!!!! boende sedan 1985 i huset. köpte lägenheten till ett toppenpris dessutom!
2011-01-05
Boende Brf Råsundakullen
Metrolit gör just nu ett jobb på Brf Råsundakullen. Metrolit har redan dragit ut 1,5 månad över tiden och det verkar bli mer. Vi har inte kunnat bo i vår lägenhet på snart 3 månader. Man kan tro att Metrolit som är så stora ska kunna kalla in extra hjälp när byggarbeten drar ut på tiden, men det gör de inte. Mycket oseriösa och ger dålig information till de boende. Jag skulle aldrig ge Metrolit ett jobb.
2010-12-06
CH
Hela upplägget är att lämna ett lågt pris på stambytet och sedan skinna de enskilda lägenhetsinnehavarna. Välj ett annat företag!!!
Skulle gärna ha lämnat ett sämre betyg.
Metrolit är ett väldigt lönsamt företag- antagligen det mest framgångsrika "lilla" byggföretaget i Stockholm
2010-07-12
E
Funderar ni på stambyte så anlita INTE Metrolit. Iaf inte i Stockholm. De ljuger om tiden det kommer att ta (All information man fick innan sa 6-8 veckor men efter att man själv kontaktat ansvarig blev det 11 veckor), är långt ifrån färdiga vid besiktningsdatum, dvs har inte blivit färdiga på 11 veckor! och prioriterar inte ens att avsluta de lägenheter som inte är färdiga. Istället jobbar man på i lägenheter man påbörjade senare, i en annan bostadsrättsförening. Rekommenderar starkt att anlita någon annan för detta har BARA varit problem för min familj. Jag förstår att ett stambyte ställer till med problem, men Metrolit gör verkligen inte mycket för att lindra det psykiska lidande som dom åstadkommer genom hela tiden ljuga om när dom kommer vara färdiga, eller när någon faktiskt kommer att jobba i din lägenhet. Du kommer stå där med en oavslutad lägenhet och aldrig veta om dom kommer att komma och jobba på hela dagen. Vill ge -5, men det minsta som går är 1.
Min lägenhet totalrenoverades med ett fantastiskt resultat - kanon!