Bomans i Trosa

Omdömen om Bomans i Trosa

2012-04-26

Stefan Persson

påsk

Vi njöt av en fin påskhelg på Bomans i Trosa. Vi kan varmt rekommnedera denna inrättning.

Svar från Bomans i Trosa
2012-05-02

Tack! Hoppas vi får se er här igen snart. Allt gott Kristin med personal

2012-02-09

Anna och Sten Widström

Kräsen resenär

Vilken underbar miljö, vi ville verkligen inte checka ut. Det kändes som vi var personligt hembjudna av fru Boman, så väl omhändertagna blev vi.

2011-08-12

Ulrika

Alldeles, alldeles underbart ....

2011-08-11

Marianne Dahlqvist

Marianne

Har i dag kommit hem från Bomans där vi har tillbringat 2 nätter vilket underbart hotellsagolika rum .En väldigt fin servicebland personalen . Delikat matbra . Ett bra bemötande av receptions pers helt klart ettav dom bästa hotell jag varit på

2011-08-07

Stängt!

Försöker boka bord i restaurangen men det är stängt och detta 7 augusti. Riktigt dåligt

Svar från Bomans i Trosa
2012-04-04

Hej
Tyvärr är restaurangen stängd på söndagar under augusti månad.

2011-02-03

Van hotellresenär

SvårFlirtad

Bomans i Trosa är klart lysande bland himlens stjärnor. Det märks att det läggs mycket kärlek både på mottagande, maten och inredningen. Också att köksmästaren har varit med i Svenska kocklandsdslaget. Ett härligare ställe -precis på hamnkajen dessutom, är svårt att hitta

2011-01-16

dahlen

Toppklass

Vilket toppenställe!
Finns inte många hotell och restauranger som har så bra betjäning, trevliga lokaler och maten är bara den allra bästa. Har alltid varit helnöjd när jag åkt därifrån. Längtar till nästa tillfälle att kunna komma till Bomans.

Tomtemor

TOPPENSTÄLLE

Oj så mysigt inrett! Alla rum är olika. Kul att bara gå runt o se på det. Det fräschaste julbord jag sett. Vällagad o mycket god mat. Känns lyxigt att bli rekommenderad ett gott vin som passar till just den mat man beställt. Fantastisk personlig service. Man känner sig verkligen välkommen. DIT går jag gärna fler gånger!

Rosen

Suveränt

Tidernas bästa julbord, men man kan inte förvänta sig något annat. Bomans har alltid toppenmat. Alltid smakrikt och vackert upplagt med en personlig stil. Serviceinriktad personal som alltid är uppmärksam och ser till att man har allt som behövs. Mycket duktiga på drycker av alla slag. Ingen kan undgå att trivas på Bomans med dess personliga och trivsamma miljö och alltid varierad smakrik mat.

Lasse

Absolut bästa

Har aldrig haft ett bättre boende eller ätit så god mat som på Bomans. Julbordet var fantastiskt gott med tjusigt upplägg och otroligt smakrikt. Bra variation på fiks och kött, kallt och varmt. Fint godisbord Servicen var enormt bra och snabb. Kan allt om dryck. Varje gång man är på Bomans så äter och dricker man i toppklass. Alltid gästen i centrum med glad och trevlig personal. Även boende är fantastiskt med personligt inredda rum som är rena och välskötta.Toppen!

2010-08-08

Skogis

Bomans är kanon

Jag förstår inte alls kritiken nedan. Inom loppet av ett år har jag besökt Bomnas 4 gånger - alltid lika nöjd. Superklass! Kan dock tycka att maten denna gång (augusti 2010) inte var som tidigare. Lite "billig"

2010-01-08

Turist javisst - men ändå

Åkt lång väg och blev besvikna.

Dåligt rum, trasiga tapeter och dåliga sängar och luktade illa. Det gör så då inte duschbrunnen rengöres. Alldeles för högt pris på rummet.
Det märktes väl att personalen var trött på gäster.
Visserligen sent på sommaren - men ändå får man engagera sig.
I receptionen var den yngre damen inte alls intresserad av att höra klagomål - än mindre att beklaga upplevelsen. Ett mycket kallt bemötande.
I matsalen satt frukostvärdinnan. Varken ett godmorgon eller adjö fick man.
Trosa upplevde vi som en mycket fin stad och vi besöker den gärna igen, men då väljer vi ett annat hotell.
Lär av flickan med utomhuscaféet längre bort - hon vet vad service är!

2010-01-08

BESVIKNA

BESVIKNA

VI KOM MED HÖGA FÖRVÄNTNINGAR.
VI FICK ETT DÅLIGT RUM MED TAPETER SOM VAR TRASIGA OCH DÅLIGA SÄNGAR. GIVETVIS VAR DET INTE DET LYXIGASTEVI VALT MEN DETTA VAR INTE GODTAGBART FÖR DET PRISET VI BETALADE. PÅTALADE DET VID UTCHECKNINGEN MEN RECEPTIONISTEN VAR OENGAGERAD OCH KYLIG OCH VI KÄNDE ATT DET HADE HON HÖRT FÖRR OCH INTE VILLE GÖRA NÅGOT ÅT.
DET ÄR SÅ GOTT ATT FÅ ETT LITET LEENDE - DET KOSTAR INGENTING.
EN FANTASTISK STAD SOM VI GÄRNA ÅTERVÄNDER TILL, MEN VI VÄLJER ETT ANNAT BOENDE DÄR VI KÄNNER OSS VÄLKOMNA.

Hotell, resor och turism
R1000185;Hotell, pensionat