Omdömen om Proauto Nyköping AB
2012-01-20
P.G.
Försenad leverans och en felaktig bil som aldrig rättades till. Dryg personal!
2012-01-17
Jag har köpt många bilar på olika återförsäljare. Proauto är den bästa i Sverige !
Tack för allt nu behöver jag aldrig mer byta handlare.
2011-09-23
Gunilla
Ni är alltid lika snälla och tillmötesgånde oavsätt vad jag vill ha utfört. Snabbt enkelt och smidigt.
Tack för att ni finns.
LARS
Hämtade min nya 116d hos proauto, allt var superbra! //Lars
2011-02-16
LM
Tack för en bra affär! Min X5:à har varit kanon i vinter!
2011-01-15
K.G.
Problemen hopade sig med ständigt nya fel på nya bilen. Allt otrevligare bemötande. Väldigt olustigt!
Hej KG
Låter som om att något gått galet och att vi skulle behöva få kontakt med dig! Proauto jobbar efter att ha 100. % kundnöjdhet och vi vill gärna att du kontaktar oss så vi kan hjälpa dig med dina bekymmer/problem omgående. Tele 0155-788 90 kontakta Tobias eller Jens!
2010-11-27
Kjelle
Prickfri hantering av säljaren. Bästa priset direkt.
2010-07-30
Sievert.
Upprepade återbesök pga slarv och jag får bara otrevligt bemötande!
2010-01-01
Var bra före köp men när problem dök med den nyinköpta bilen så var bemötandet mycket dåligt
Vad var det för problem som dök upp? Och vad var det för bil? Återkom till mig så att vi kan rätta till eventuella saker/frågor.
Gustav Proauto
2009-03-05
Sigge
Riktigt otrevligt bemötande i kundmottagningen!
2009-02-03
Stefan 530
Var på väg söderut fick problem och stannade i nyköping, killarna hade fullt men det fixad min bil ändå!! Tack för att ni räddade vår helg!
2009-01-15
Börje
Jag provade deras fatlane service, ringde dag 1 och fick tid dag 2 väntade i 30 min och min bil var färdig kl 10 dag 2. Det var ett riktigt pitstop! :)
2008-12-11
Både service och försäljning är . Gott kaffe.
2008-12-03
Uffe
...men man behöver påminna dem ibland på serivce-sidan vilket drar ner betyget.
2008-01-11
Kjell
En mycket professionellt hantering från första demo till introduktion av alla teknikaliteter vid leverans. Kunnigt och korrekt!
2007-08-27
Pia
Träffade Jacob på begagnat försäljningen. Föredömligt mottagande, hjälpsam och snabb. En snabbtitt resulterade i ett bilköp. Hela familen är supernöjda! Fem stjärnor!
Varning säljaren på seat tyvärr helt okunnig,kan inte mycket
Värderar din bil utan ens titta på den samt tittar på blocket å sen ger dig en botten pris frågan är har branchen inget krav på säljpersonal.