Omdömen om Strandgatan Två Nöje AB
2012-01-27
Kanon god mat, snabb och super bra service samt trevligt bemötande! Förmodligen det Bästa stället i Linköping! Helt enkelt Tummen Upp!
2011-08-02
Ulla med familj
Vi var där och åt hela familjen,god mat och bra service,mysig stämning på deras uteservering.
2011-05-06
Linda
Var och åt där för några veckor sedan och alla var supernöjda,maten var kanonbra likaså min dessert....kommer definitivt att äta där igen!!!!
2011-05-02
Mia
Bowlade med arbetskamraterna och åt Blackrock med oxfilé, vi är helnöjda.
2011-03-24
Katrin
Var och åt där för ett par veckor sedan,maten var helt fantastisk....Risotton var himmelsk,likaså min dessert!!! Kommer definitivt att äta där igen
2011-01-21
Smutsigt, långsam och uppmärksam personal kan bara sammanfattas som pinsamt!!!
2011-01-10
A&o
Vi var 4 pers som åt inga mer än 6 gäster som redan ätit. Ändå fick vi vänta i över en timme på maten då var köttet redan kallt, när vi sa till tog de tallriken o la den i mikron... Personalen bara stod i köket o pratade hela tiden... Ingen service alls. Aldrig mer!
2010-12-22
Aldrig mer!
Dålig mat och inte rent! Lunchen är bedrövlig likaså salladsbordet ! Halvfabrikat kan jag äta i korvkiosken!
2010-10-31
Besviken
Åt på Strandgatan 2 för ca 1 år sedan och var väldigt nöjd då. Därför tog jag med mina kollegor hit, vi var en större grupp (15 pers). Trots att vi förbeställt maten och nästan alla skulle ha black rock där man tillagar köttet själv, så tog det över 1 h 20 min att få maten. De som beställt A la carte hade ätit klart när vi övriga fick vår black rock. Massa personal men NOLL service, ingen som erbjöd kaffe ens efter utan det fick vi själva be om. Jag fick fel vin, ett som jag aktivt valt bort, och när jag påtalade det sa hon bara "ja, du fick ett annat som vi också kör som husets", inte det som stod i menyn. Köttet var dock jättebra men väldigt snålt tilltaget av tillbehören. Personalen hade dålig koll, när den sista av oss skulle betala fanns det saker uppskrivna på bordet som han var tvungen att betala men som ingen hade tagit in. Det visade sig att de blandat ihop borden. De säger att de är en av Lkpgs bästa restauranger och tar betalt för det så jag förväntade mig MYCKET mer!
2010-09-14
Ulf
Var bjuden av jobbet till strandgatan Två på lite bowling samt Black Rock! Riktigt kul att få grilla sin egen mat på en sten!! Rekommenderas!!
2010-03-05
C1
Jag var ute tillsammans med jobbet för att ha trevligt och koppla av. Vi tänkte göra nått utöver det vanliga och fastnade för "race room" hos strandgatan två följt av en trerätters middag i restaurangen.
På hemsidan står det "I Strandgatans Race Room tävlar ni mot varandra i Simulator Racing eller "Simracing", bilsimulatorer med autentiska bilar på autentiska banor. Inte att förväxla med TV- eller Arkadspel."- men det är ju ett TV/arkad-spel! Varken stolarna eller mjukvaran imponerade. Det är ett gammalt spel med så pass dålig grafik att min gamla billiga dator skulle klara prestera bättre. Många av mina kollegor fick problem med sina bilar då bilarna bland annat körde fast, bromsarna slutade fungera och rattarna lossnade - utan att få nån vidare hjälp av race managern. En klar besvikelse med andra ord.
Middagen var snäppet bättre än race room även om det finns bättre mat för det priset på andra ställen i stan. Betyget är en sammanvägning av race room och maten.
Var där och åt middag, åt deras blackrock som var väldigt bra. Synd bara att deras personal har en förmåga att vara väldigt snäsiga och otrevliga när man är där, om man så bowlar eller äter middag. Det drar ned hela betyget.
Skärpning!!!