Omdömen om Restaurang Lörudden
2010-10-17
mickepop
klart den bästa restaurangen i hela norrland.
super god mat o trevlig personal.
och så har dom lokalt fiskad fisk direkt från bryggan.
2010-09-06
Besviken
Helt okej mat. Men lite lite, för dom priserna hade vi förväntat oss att bli mätta, speciellt med tanke på att vi beställde av a' la carte menyn och bara åt det som en lättare lunch. Servicen och bemötandet var inte efter förväntningarna.
2009-09-11
M
Vi var ett sällskap på 15 personer som åt och drack en helkväll på lörudden, ALLA var supernöjda med allt, maten, vinet och personalen.
superkul !!!!
Ses nästa sommar.
2009-01-29
God fisksoppa åt vi här. Men tårtan vi beställde in kostade 50 kr biten, kanske ganska okej då, eller? Inte när vi konstaterade att hela tårtan skulle gå på 300 kronor till ett sällskap på 6 personer och de packade upp tårtan ur en kartong från cafée charm innefrån stan...
2008-01-30
En nöjd gäst
Sundsvalls i särklass bästa restaurang. Otroligt god mat av högsta kvalitè. Med ett underbart läge vid havet!
2007-08-10
Fia
Helt underbar mat på denna restaurang. Glad och trevlig personal. Rekommenderas varmt!!
Förrätten som är en variant av toast skagen är ett måste. Personalen är underbar och atmosfären toppen! Guide Michelin borde skämmas för att de inte besökt Restaurang Lörudden!