Omdömen om Kafé Marmelad
2011-11-24
Fredde
Prova deras laxchiabatta! Så god! Trevlig personal med. Lite underbemannat ibland. Tyvärr rätt små lokaler. Mysigt men först på plats gäller. Mysig uteplats sommartid. :-D
2009-05-11
Moa
Av alla morotskakor jag glufsat i mig genom åren så är Kafé Marmelads morotskaka den ABSOLUT BÄSTA. Den är krämig och god med fyllig smak. Inte en smula lämnas kvar på tallriken. Jag åker från Partille ett par gånger i veckan bara för att få smaska i mig en bit. Mmmm...morotskaka!!!
2008-11-10
Cafélovern
Marmelad har jätte goda bakverk,maträtter m.m Men dom kan var lite dyra i priset. En liten bit morotskaka kosta 36 kronor. Men dom har jätte god varmchoklad och kafé sorter. Om man går der för en trappa så har dom gjort det väldigt mysigt. Guldfiskar och målningar på väggarna. Cafét är nog ännu mysigare för att det ligger i Kungsladugård,majorna.
2008-11-01
A.A
Kaffet är utsökt! Kladdkakan riktig kladdig och personalen är ju underbara!! bästa kafet i hela göteborg!!!
2008-02-19
Mandeln
..Med goda mackor och bakverk. Helt underbar uteservering på sommaren. Kaffet har också hög standard. rekomenderas!
2007-08-19
Joakim
En sen söndagsfrukost på Marmelad är det bästa vi vet. Finns inget godare än deras humus-mackor och dagens soppa rekommenderas också starkt. Här kan man sitta och dricka sitt kaffe latte i timtals.
2007-06-22
Kungslgård
Bra och mysigt kafe med trevlig personal. Rekomenderas varmt! Underbara cafe latte :)
2007-06-02
Verdi
Ett kaffe latte-ställe av standardmodell: snygg inredning i dova färger, genomtänkt musikval, gott kaffe, underbara kladdkakor. Det finns tyvärr ett aber: servicen är närmast obegripligt långsam och nonchalant.
2007-05-17
Så harmoni
Underbart Kafé i det gränslöst vackra kungsladugård. Har man en gång hittat hit vill man aldrig härifrån. Kaffet håller världsklass och mysigheten tränger bort vilken dålig dag som helst.
2007-04-08
Linn
Riktigt goda mackor och gott kaffe. Ganska god kladdkaka men alldelles för söt äpplepaj. Mysigt och ofta relativt fullsatt. Personalskaran varierar dock från jättetrevlig till tjärv...vilket gör besöket till en splittrad upplevelse...(sänker betyget från en rätt stark 4-stjärna till en 3:a)
2007-03-22
nice cafe, but why so slow?????and as for the best latte in göteborg, have those who voted not had coffee at bar centro, de mateos, or the best in town, stanna, in kaptensgatan??????? love from a tired australian
Grymt goda räkciabatta!!! Mysigt ställe :)