Spa Maskrosen AB

060 - 17 77 70, Kyrkog. 7, 852 31 Sundsvall

Omdömen om Spa Maskrosen AB

2012-02-05

kund

stressigt, inget bra och personligt bemötande

Jag upplever det som stressigt där när jag varit sen det byttes ägare och personalen känns stressade och inte ett bra och personligt bemötande i en lugn miljö som man förväntar sig, när man frågor om en produkt så vet inte personalen något om den, har varit där några ggr med samma resultat

2011-02-23

Underbart!

Helt underbart hel enkelt, åk dit!

2010-12-15

EH

Otrevlig personal!

Jag och min syster fick ett presentkort i julklapp med spadag samt valfribehandling. Då vi kom till Spat gällde inte längre valfribehandling men det som var mest förvånande var att i mitt presentkort ingick lunchen men min syster fick betala för sin!!! Undrade hur det kom sig då presentkorten kostat samma sak och inköptes vid samma tillfälle. Svaret vi fick var - Det blir bara så!!
Inget lyse på toaletten, slut på tvättlapper. Vad fick vi för svar - Vi har slut på glödlampor och kan inte stänga för att köpa nya och vår tvättmaskin är sönder.
Välj ett annat SPA

2010-07-09

Peter

Bra

Underbart ställe trevliga människor, men varför går de inte boka behandlingen direkt via eran hemsida? De skulle underlätta när min fru och jag planerar in dagen eller helgen vi vill komma. Tänk på detta Mycket nöjd annars

Fler företag i Sundsvall