EN RESA FRÅN STOCKHOLM till GÖTEBORG:Ringde på en annons på blocket.Vi kontroll visades att bilen tllhörde LIDBIL i Lidköping/Vara.Ringde försäljnngschefen han svarade att det är ingen fara. Jag menade att kan jag betala till bulvanen. som inte äger bilen en Mercedes S320-99.Försäljningschefen sa att hans bror skulle komma till Götborg och ta hand om pengarna som arbetar på LIDIL AB Bulvanen om skullmöta oss i Göteborg kom ej, var i Örebro,Bulvanens bror skulle komma,men ringde att bilen inte statar har ingen nyckel och försäljngschefens bror syndes inte till En liten varning för LIDBIL AB
Anmäl omdöme
Svar från Lidbil
2012-02-21
Vi lämnade denna bil till en handlare i Göteborg som skulle förmdla bilen åt oss då det är en bil vi inte har så lätt för att sälja. Tyvärr visade sig denna handlare inte sköta sina åtaganden på ett seriöst sätt varför vi fick ta tillbaka bilen och sälja den själva i ett senare skede. Vi beklagar det som hände denna köpare från Stockholm men det som hände låg utanför vår kontroll.
Erik Andersson Försäljningschef Lidbil
Anmäl
2011-06-10
Rune
Proffs på Renault
Jag har varit på en massa olika verkstäder med min Renault Megane med ett konstigt elfel. Tillslut hamnade jag på Lidbil i Lidköping och dom löste det på bara några timmar!! Nästa gång åker jag hit direkt.
En liten varning för LIDBIL AB
Erik Andersson