Kategori: Hotell, pensionat Konferenslokaler
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida2008
2008-11-05
Ingo
Har varit på detta hotell 2 gånger och det har varit en naturskön upplevelse bägge gångerna. Bra service, man får verkligen slappna av och bara vara. Ett stort plus för den magnifika maten!
2008-08-27
Liseth B
Vilken underbar atmosfär det råder på detta hotell. Jag åker definitivt tillbaka hit, i resturangen var det inte bara atmosfär utan även ett meny som man skulle kunna äta resten utav sitt liv. Michael H måste ha haft en dålig dag, för vi fråga både om vin och maten och fick trevligt bemötande och svar.
2007-09-10
Michael H
Vi blev serverade medioker mat av an fullständigt okunning kypare. Han kunde ingenting om maten och ej heller ingenting om vinet. När maten kom presenterades den inte...kan man inte kräva det för 495,-?
2007-06-08
Lii
Hotellet ligger perfekt till i mitten av Sverig, i naturskön miljö med närhet till bad, motionsspår och golfbana. Maten är toppklass och varje middag var en njutning, framför allt den underbara dessertbuffén. Om ni åker hit så besök tre hantverkare på bruket: glasblåsaren vid gruvstugan, parfymeriet vid hotellet och smeden vid Qvarn.
Har besökt Högbo många gånger och alltid fått perfekt service och kanonbra mat. I nya White Guide 2010 fick Högbo Brukshotell 66 poäng vilket gör krogen till Hälsinglands bästa.