Kategori: Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Autodäck
2011-04-13
Nk
Trevlig personal.
Kunniga och proffs på däck. Mycket bra priser dessutom och håller vad dom lovar.
2010-10-21
Lojs
Alltid tid, ringer får komma samma dag. Ni är bäst
2010-04-06
Magnus
Bra service, tydliga svar på mina frågor och bra priser. Blev knappt 500.- dyrare för 4 däck+fälg än billigaste alternativet på nätet och det betalar jag gärna för bra service. Kommer att återkomma nästa gång jag behöver däck.
2010-02-24
Peter
Ringde och frågade om de hade centrumkåpor till alufälgar efter att ha letat som en galning på nätet och hos div. bildels och skrotfirmor utan resultat. Blev mycket trevligt bemött och blev ombedd att komma dit med fälgen så skulle de säkert kunna hjälpa till.
Så jag åkte dit med bilen och visst hittade de en passande centrumkåpa på ett litet kick. Endast 20 spänn var det facila priset jag fick betala för detta svårfunna plastlock.
Här kommer vi att köpa våra däck nästa gång det blir dags!
2009-06-22
Hogge
Har handlat av Autodäck många gånger, alltid lika nöjd!.
2008-07-30
harleygirl
Jag fick hjälp snabbt då jag fått punktering- Rekommenderas.
2008-05-22
Husb.kund
Bra trevligt bemötande, snabbt och proffsigt utförande, schysst pris.
2007-11-07
ME
Trevligt bemötande samt bra priser, mig vetligen den bästa Däck verkstan i Eskilstuna.
2007-11-03
will3
Klockren däckverkstad. bra priser, bra personal och snabba och bra utförda jobb.
2007-05-10
marre
kollade priser o dom var billigast o hade kanonbra service!jag har hittat min däckverkstad!
Snygga grabbar som man trivs med att vila ögonen på, synd bara att dom är så snabba för man vill var kvar länge. Och det är jätte billigt där...