Sundbyholms Travbana

Kategori: Trav-, galoppsport

Omdömen om Sundbyholms Travbana

2009-02-23

Nöjd!

Den bästa banan heter Sundbyholm!

Efter mitt besök på Sundbyholms travbana så har jag fått en helt ny syn på travsporten. Det kändes modern, fräscht och det var väldigt bra service från början till slut. Ett stot plus och tack till en fantastisk kväll och travbana!

2008-11-22

travar vän

besviken besökare på tjej kvällen

trodde att en tjej kväll på en travbana skulle handla om hästar och trav, men ej , det var mera en tjejkväll på en resturang med en föredetta såpa skådis som gillar sej själv,. nej focusera på hästarna ,travet och spelet det är väl det som är unikt och som hjälper själva travet...

2008-11-20

tråkigt

tråkig och enformig

är trött på dessa tjej kvällar och slager kvällar med tina liljeborg, herre gud kom med något nytt, vi alla är ej slagerbögar........ och alla som styr verkar vara släkt med varnadra eller????

2008-11-18

Marianne

Dagens stjärnregn!

Stjärnor "en masse"delas ut till Sundbyholms travbana.Om Du aldrig besökt en travbana,så väcks intresset här efter ett besök. Jag lovar!Du bli så väl omhändertagen.Mycket vänlig,hjälpsam personal,överallt runt banan,både i restaurang,pub,vid spelluckorna.Inga sura miner!Du kan också få en informativ rundvandring på stallbacken.En personlig travbana fylld av spänning! En upplevelse!

2006-12-26

toppen

Fin bana som ligger otroligt vackert och har trevlig personal

R1001426;Trav-, galoppsport