LeDeB

Omdömen om LeDeB

2012-02-21

Jan & Camilla

jättenöjda

Tack för ett utom ordentligt utförd arbete.
Efter att ha fått flera offerter från andra vill vi först säga att Ledeb var den enda firma som kändes tryggt att anlita. Ledeb tog hand om allt från början till slut precis som de sa. Trevlig och proffsigt personal. Proffsigt utförd arbete, mycket miljömedvetna, punktliga,flexibla och framför allt seriösa.
Vi kan bara varmt rekommendera Ledeb. Tack ! vi hörs

2011-08-02

Alexandra

Mycket nöjd kund

Bra städservice!
Pålitlig städfirma, som gör det de säger, oerhört flexibla och genomgående god service till ett bra pris. Ett tryggt och säker firma med de företagsförsäkringar vi krävde och personal med kollektivavtals löner som trivs vilket är vikigt för oss som Ledebs kunder.

2011-07-03

Familjen Carlsson.

Flyttstädning.

Säljaren valde Ledeb till att flyttstäda huset vi köpte i Rydebäck.
De kom som avtalat, och rent blev det. Vi är så nöjda med kvalitet samt bemötande vid besiktning att vi har sagt upp vår nuvarande städfirma och som tur är kan Ledeb börjar om 2 månader.
Vi kommer ej att ha städ en månad men enligt våra nya grannar vet vi nu att det är värt väntan.
Tack för att ni har gjort så fin i trädgården inför inflyttning. Lycka till med företagit !

2011-07-02

Gunnel

Håller med min granne Paulin

Ledeb AB städar privat hus mig och på våra samtliga kontor i Helsingborg och Malmö sedan 2009.
Aldrig har det strulat.
Fortsätt driva företagit som du gör "Lena" med kundens och personalens trivsel i fokus och lycka till !

2011-07-02

Paulin Jönsson

har varit kund i 4 år

Kan inte hjälpa att kommentera ! Känner inte igen kundens beskrivning av Ledebs tjänster, jag är alltid nöjd, vecka efter vecka, kostar vad de vill, köper man städ av Ledeb kan man känna sig trygg att allt fungerar. Tider, faktura, låsning, mm

2011-03-31

Ledeb

svar från Ledeb

Varför hör du icke av dig ?
Vi erbjuder dig 4 gånger faktura beloppet.
Än en gång du som skriver har aldrig varit kund hos oss !

2011-01-13

Före detta kund

Katastrofalt. Det hade vart lättare att städa själva. De dök inte upp när de skulle, städade inte allt som överenskommet och la på tid på fakturan.

Svar från LeDeB
2011-02-02

Vi känner inte till denna episoden alls.
Men vi ersätter gärna din faktura dubbelt upp om du vill gör dig till känna med din klågamål, då vi vet att det du skriver är påhitt eller rent av förtal.

Hus och hem
R1001363;Städservice