Omdömen om Filmpalatset
2011-03-04
Bättre bio får man leta efter:) Trevlig personal finns inte mycket att klaga på.
2011-02-17
Johanna
Det vore bra om de visade lite mer kvalitetsfilm. Personalen behöver bli trevligare.
2010-01-15
Swack
Ni får 5 stjärnor bara för era fantastiska stolar med 2 meters benutrymme! Sedan att ljudet och stämningen i allmänhet är riktigt najs gör ju inte saken sämre! Det enda tråkiga är att den ska ligga så långt hemmifrån mitt, men det får det vara värt för den upplevelsen
Ska man se storfilmer, ska man se dem här.
2009-09-23
get
Otrevlig personal. Annars bra bio!
Tråkigt om du uppfattar oss som otrevliga. Vi försöker verkligen vara så trevliga och tillmötesgående som möjligt. Ibland kan det bli lite stressigt när många ska in på kort tid och då kanske vi av och till brister lite. Vi är inte mer än människor. Sen är inte alla särskilt trevliga mot oss heller, så då blir det kanske som man själv beter sig blir man bemött. Hursom helst ska vi försöka bättra oss.
2008-11-15
svenne
Lyxig känsla, blankpolerade golv, underbara stolar i gigantisk salong, alla platser har bra sikt, riktigt bra ljud, personlig service i toppklass, rena toaletter. Verkligen en biografupplevelse.
2008-11-14
E
En mycket bra biograf där man sitter bra och bekvämt. Inte alls trångt som det är i många andra biografer utan stor plats för benen. Bra ljud och fin bild och även goda popcorn. Den biograf jag helst väljer att åka till när jag ska på bio.
2008-10-22
ANN\+SÄRBO
Sitter som en Drottning/Kung KANONLJUD KANONBILD MYSIGT BARA BÄST!
2007-08-04
mange
En riktig bio i ordets rätta bemärkelse. Missa inte denna pärla på vishan.
2007-03-24
amanda
de har världens goaste popcort! ett STORT Personen är väl lite puppiga i bland, men men!
Jag åker alltid till Filmpalatset i Bromölla för att se film, även om jag bor några mil därifrån. Fåtöljerna är otroligt bekväma! (På vissa biografer måste alla i en rad ställa sig upp för att släppa förbi den stackare som har sin plats i mitten... Det behöver man ALDRIG uppleva på Filmpalatset!) Ljudet är i toppklass! Man kommer heller aldrig att upptäcka att personen framför en skymmer halva bioduken. Allt är otroligt rent och fräscht! Helt enkelt den bästa biografen ever!