Lottas Hårverksta'

Omdömen om Lottas Hårverksta'

2012-01-28

Camilla

Camilla

Förutom att jag bemöttes av en skicklig och mycket duktig frisör, blev jag dessutom lockad utav en ung och charmig tjej som klippte mig. Tack skall ni ha damer fortsätt jobba på det viset, så kommer ni komma långt , trots att ni redan driver den bästa frisör salongen i orten.

2011-11-14

Angelica

Bästa salongen

Har gått hos Lotta i alla år med några få undantag. hoppas kunna få gå i många år till. Hela familjen är mycket nöjd.

2011-10-16

Pia

Guldstjärna

Är supernöjd med min nya frisyr!! Nono är väldigt duktig :) Kommer med glädje tillbaka igen när håret blivit för långt!

2011-07-28

GSL

Bäst

2011-07-28

LA

Super bra salong

2011-03-17

En stamkund (Helen)

super nöjd med er tjejer.

kommer alltid därifrån med snygg frisyr. trevlig personal. både lotta o nono har klippt mej. =) kommer fortsätta klippa mej där länge länge till.
lyssnar på kunder.
bra bemötande.
alltid gott om tider.
bra priser.
bara plus i kanten.

2011-01-18

Melina

Mycket nöjd

Sympatisk frisör med stor respekt för kundens egna vilja. Hon frågar hellre en gång för mycket än för lite vilket jag uppskattar väldigt mycket.

Bra pris också.

2011-01-10

Annika

Bäst i stan

Bästa frissan i stan går alltid därifrån supernöjd, alltid glada å vänliga man ser fram emot att fixa håret hos er kanon fortsätt i denna stil kan inte bli bättre

2010-12-08

Anita

Nice

Alltid lika trevligt att komma till Er tjejer! Ni är sååå duktiga och serviceinriktade....
Kram på Er!

2010-10-27

Donald

Alltid Bra!

+ Bra klippning! Nonno brukar klippa mig.
+ Alltid lätt att få en tid!
+ Alltid trevligt bemötande!
+ Bra pris!
+ Trevlig hund!
Inga minus!

2010-09-29

Mickis

Bra

Lotta är toppen på att klippa! Har gått och klippt mig hos henne i över 20år och har alltid kommit därifrån med ett fint och lent hår. :)

2010-09-13

slj

sammy

bästa frissan i stan, alltid bra klippt o bra be mött ....,,,,

2010-09-13

Helene

nöjd

Är alltid nöjd när Nonno klipper mej. Hon fönar dessutom håret så det blir ursnyggt.

2010-08-30

Helena

Bäst!

Går ALLTID därifrån nöjd :)

2010-08-28

Linda

super

Är jätte nöjd varje gång jag går till Nono, för hon är den ända som kan och får klippa mitt hår.
Är super nöjd:)

2010-08-25

Emma

Kanonbra!!

Jag är supernöjd med klippningen. bra peronal och rena fräscha lokaler!!!

2010-04-12

Anneli

SUPERNÖJD!!

Premiärbesöket gjorde mig mycket nöjd. Kommer definitivt att besöka er nästa gång det är dags för klippning

2010-03-29

Billigt och bra!

Jag blir alltid bra och vänligt bemött. Men jag tycker att personalen skulle ha frächare kläder där håren ramlar bort, typ glattare tyg.
Svart t-shirt är inte frächt när den är full av hår.

2009-12-14

Nöjd

Bra ställe

Var där häromdagen och blev jättenöjd med mitt hår. Fixar alltid till det så man blir nöjd.

2009-12-08

Trogen kund

Suveräna frisörer

Är alltid nöjd när jag kommer därifrån, dom är alltid noga med att allt ska bli och kännas bra.
Har klippt mig hos Lotta väldigt länge. Rekomenderar verkligen denna salong, som är fräsch och har trevlig personal.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård