Omdömen om Lottas Hårverksta'
2011-11-14
Angelica
Har gått hos Lotta i alla år med några få undantag. hoppas kunna få gå i många år till. Hela familjen är mycket nöjd.
2011-10-16
Pia
Är supernöjd med min nya frisyr!! Nono är väldigt duktig :) Kommer med glädje tillbaka igen när håret blivit för långt!
2011-03-17
En stamkund (Helen)
kommer alltid därifrån med snygg frisyr. trevlig personal. både lotta o nono har klippt mej. =) kommer fortsätta klippa mej där länge länge till.
lyssnar på kunder.
bra bemötande.
alltid gott om tider.
bra priser.
bara plus i kanten.
2011-01-18
Melina
Sympatisk frisör med stor respekt för kundens egna vilja. Hon frågar hellre en gång för mycket än för lite vilket jag uppskattar väldigt mycket.
Bra pris också.
2011-01-10
Annika
Bästa frissan i stan går alltid därifrån supernöjd, alltid glada å vänliga man ser fram emot att fixa håret hos er kanon fortsätt i denna stil kan inte bli bättre
2010-12-08
Anita
Alltid lika trevligt att komma till Er tjejer! Ni är sååå duktiga och serviceinriktade....
Kram på Er!
2010-10-27
Donald
+ Bra klippning! Nonno brukar klippa mig.
+ Alltid lätt att få en tid!
+ Alltid trevligt bemötande!
+ Bra pris!
+ Trevlig hund!
Inga minus!
2010-09-29
Mickis
Lotta är toppen på att klippa! Har gått och klippt mig hos henne i över 20år och har alltid kommit därifrån med ett fint och lent hår. :)
2010-09-13
slj
bästa frissan i stan, alltid bra klippt o bra be mött ....,,,,
2010-09-13
Helene
Är alltid nöjd när Nonno klipper mej. Hon fönar dessutom håret så det blir ursnyggt.
2010-08-28
Linda
Är jätte nöjd varje gång jag går till Nono, för hon är den ända som kan och får klippa mitt hår.
Är super nöjd:)
2010-08-25
Emma
Jag är supernöjd med klippningen. bra peronal och rena fräscha lokaler!!!
2010-04-12
Anneli
Premiärbesöket gjorde mig mycket nöjd. Kommer definitivt att besöka er nästa gång det är dags för klippning
2010-03-29
Jag blir alltid bra och vänligt bemött. Men jag tycker att personalen skulle ha frächare kläder där håren ramlar bort, typ glattare tyg.
Svart t-shirt är inte frächt när den är full av hår.
2009-11-20
Jennie
Dessa tjejer vet alltid vad man vill ha och oavsett hur man ser ut i håret innan blir det alltid lika perfekt! =) Riktigt fräsch salong har hon fått til oxå!!
2009-11-04
kunder
Jag och familjen valde er för ni var så bra, dessutom frächaste salongen är det!
2009-08-15
Johan
Som sagt tur att ni kom till verkstan! Super härlig personal & blir alltid nöjd då jag klipper mej hos er.
Förutom att jag bemöttes av en skicklig och mycket duktig frisör, blev jag dessutom lockad utav en ung och charmig tjej som klippte mig. Tack skall ni ha damer fortsätt jobba på det viset, så kommer ni komma långt , trots att ni redan driver den bästa frisör salongen i orten.