Pipersbageriet

Kategori: Bagerier

Omdömen om Pipersbageriet

2012-05-12

Kungsholmsbo

Brukade vara trevligt och bra har verkligen gått ner sig! Otrevlig personalen som står o räker istället för att ta hand om kunder! Stinker rök i affären, mediokert bröd! Inte ens ett hej fick man utan möttes av "va vill du ha?" nej hit går jag inte mer

2011-06-15

Sibelius

Uselt

Tyvärr säljer de usla bullar: margarin istället för smör, snålt med kardemumma i kardemummabullarna, bakpulver istället för jäst..fy!

2010-10-09

DM

Inte imponerad

Pipersbageriet ligger tyvärr nära mitt jobb vilket innebär att det mesta fikabrödet köps därifrån. Vi snackar sockerstinna skapelser som oavsett smaksättning mest svider i tänderna. Semlorna fick sämst i DN:s semmeltest vilket är förståeligt med tanke på den torra bullen och smörgrädden jag fortfarande minns med fasa. Bröden smakar kompakta och gjorda med bakmix i bakmaskin. Finns så mycket bättre i området.

2010-04-07

TK

Bästa Hembageriet i stan!

Underbara semlor, utsökta Franska moussetårtor och världens godaste smörbullar!

2010-02-12

GB

Stans bästa bageri!!!

Åkte förbi Pipersbageriet i Kungsholmen och köpte semlor,,,,,det var så himla gott och personalen var jättetrevliga. Ett sådant bemötande vill man alltid ha.
Nu har jag hittat mitt favoritbageri i stan!!!!

Shopping, butiker
R1000561;Bagerier