Omdömen om Café 2000
2010-05-23
Ashimashi
Jobbade tidigare i närheten och då var detta det givna lunchstället, nu jobbar jag ute på sturup och bor i Fosie. De gånger jag jobbar eftermiddag kör jag ända vägen till stan just för att köpa denna goa sallad och ta med mig till jobb som kvällsmat.
Tzatsikin är fantastiskt god.
Kycklingfetaost, grönsaker och läsk för 60kr? Givet!
2010-03-24
mari
Har alltid handlat sallad där men inte nu på ett tag. Var där idag och blev fruktansvärt besviken. Dom har höjt till 51 kr och man får mindre och jag bad om ett extra tillbehör givetvis betala för det men blev chockad jag fick inte ens en portion. Jag betalade 60 kr för detta. Jag betalade 9 kr för mitt extra tillbehör. Innan har det varit 5 kr.
2009-07-27
sandra
Riktigt gott och billigt :) Perfekta maten om man inte är sugen på en fettig hamburgare.
2008-05-12
sara
Detta är ett bra ställe att gå till för lunch. Man får mycket för pengarna och man blir mätt av det man får. Dessutom kan man själv bestämma vad som ska vara på.
2007-05-18
Marika
Här får du din sallad precis som du vill ha den och den tillreds mitt framför näsan på dig. Köper min lunch hos dem regelbundet och blir lika nöjd varje gång. Dessutom bra priser. Varning dock för den långa kön vid lunchtid, ibland slingrar den sig hela vägen ut på gatan, så god framförhållning är bra. Men salladen är värd att väntas på.
Bästa i Landet !!!