Church Street Saloon Country & Western AB

Omdömen om Church Street Saloon Country & Western AB

2012-02-22

Daniel L Daniel L

Bästa i Gävle

Absolut bästa restaurngen i Gävle.
Bra pris.
Mycket mat.
Trevlig personal.

2012-01-03

ia

Oflexibelt!

Maten är jättegod och vi har alltid fått den snabbt.. MEN varför är dt så j-a svårt att byta ut en sås? Ni servervar ju såsen i små plastburkar? Jag ville , ha bea istället för barbecue, men näe så blir det en sideorder å då får man betala extra! Tycker jag är väldigt svagt med tanke på de höga priserna. En förändring vill vi se! Mer flexibilitet tack.

2011-10-17

Per

Katastrof

För första gången i mitt liv nekas jag ta bort dressingen på min hamburgare. Tydligen någon princip för att det ska smaka lika?! Jag tycker inte om dressing och vill inte att min 150 kronorshamburgare ska smaka skit. Vi fick gå till ett annat ställe (det har jag heller aldrig gjort tidigare). Mycket märkligt.

2011-05-29

miso

Tja

Visst, ett speciellt koncept, men har sett liknande förr. Trevlig personal. Hade nog önskat ngt mer sansade portioner till ett motsvarande lägre pris. Valde Biff chili, och inget fel på chilin men resten på tallriken kunde man lämna, inkl en hög riven ost som var helt smaklös.

2011-05-29

Smarre

Oflexibla!

Ska alltid följa sitt fåniga "koncept" till punkt och pricka, skiter i om kunden blir nöjd eller inte! Jag ville ta bort grönsalladen och fick till svar att "vi kan inte ta bort salladen från tallriken". Nähä?? Är allt alltså iordninggjort innan man beställer??
Fick ett fånigt fat att peta över salladen på iaf.
Har också hört att de inte ger folk glas till viss öl för att den "ska drickas ur flaskan".
Vad hände med "kunden har alltid rätt"????
SKITSTÄLLE

2011-03-27

Kul ställe

+ Riktigt goda drinkar
+ Sticker ut på ett positivt sätt
+ Kul inredning som förhöjer stämningen
+ Roligt med personal som följer konceptet med sina kläder
+ Rolig upplevelse

- Det borde finnas möjlighet att välja 4 cl alkohol i drinkar om man inte vill slänga ut alltför mycket pengar på dryck
- Missförstånd vid beställning
- Finns ingen möjlighet att boka bord

2011-03-10

Skid-Jonte

Vägrade servera vatten till gravid

En i sällskapet som är gravid började må lite illa. Hon visste sedan tidigare att kallt vatten bara förvärrade tillståndet. Vi försökte därför få in ett glas vatten som inte var iskallt och som inte serverades i ett fruset glas. Mycket förvånande blev svaret - "Det ingår inte i vårt koncept utan vi serverar bara iskallt vatten och i frusna glas". Vi påpekade flera gånger att personen är gravid och att kallt vatten ökar besvären så därför behöver hon vatten som inte är iskallt. Svaret blev - "Det ingår inte i vårt koncept utan vi serverar bara iskallt vatten och i frusna glas".

Vårt tips om att ta en kaffemugg och fylla med kranvatten möttes av - "Det ingår inte i vårt koncept utan vi serverar bara iskallt vatten i frusna glas". Vårt förslag om att själva hämta vatten möttes med - "Det ingår inte i vårt koncept utan vi serverar bara iskallt vatten i frusna glas". Det enda vi kunde få var te utan tepåse, dvs 80 gradigt vatten i kaffemugg. Lösningen blev att vi lämnade restaurangen.

2011-02-23

Otroligt dålig service

Alltid oflexibla och otrevliga. Detta är den enda restaurant som jag lämnat pga usel och dålig service.

2010-12-16

Emma

Oflexibelt bemötande

Maten på denna restaurang är kanske inte största upplevelsen, visst menyn är rolig och annorlunda i sig, men det är inte mat i världsklass. Snarare är det annorlunda meny, häftig och annorlunda miljö och hur maten presenteras som gör intryck. Däremot måste jag ge ett stort minus till det oflexibla bemötande jag och flera vänner varit med om vid olika besök på restaurangen. Själv äter jag inte kött men fick inte under några omständigheter beställa utan bacon, det var allt eller inget som gällde som personalen sa när jag frågade om jag kunde få min rätt utan bacon. En annan gång var en vän som är laktosintolerant där och åt och då fick han inte välja bort mjölkprodukterna, trots att han inte tålde dem. Detta drar ned betyget rejält, samt att de inte lagar sina såser från grunden utan man ser hur de öser från stora "byttor" i köket. Om man förväntar sig förstklassig service och mat skulle inte denna restaurang rekommenderas.

2010-12-09

TasteIT

Bra Service & Trevlig personal

Det är "stickprover" som verkligen sätter sin stämpel då Maten och Servicen alltid ska vara på sin topp! Detta är mina andra nöjda gång.

När jag kom in anslöt jag mej till mitt sällskap. Efter några minuter kom en trevlig och gullig cowgirl och tog beställning för dryck, ett tag senare mat. Maten tog kanske sin tid då jag tänker nu i efterhand, men vi var många och tiden flög förbi då stället hade en härlig atmosfär och en annorlunda miljö. Detta medförde många samtalsämnen och det blev aldrig tyst vid bordet. Trots att vi kanske inte hela tiden pratade om miljön o liknande, så var det nått i atmosfären som gjorde en båda glad och social. När maten kom såg den mycket läcker ut och var en någorlunda svår utmaning att få i sig allt. Jag beställde min Entrecôte blodig, litet tabbe där då jag fick den lite för välstekt för min smak. Men till min förvåning så blev det tummen upp. När lumpen polarna kommer på besök, gissa vart vi sticker

Ps. Kidsen älskar kasta nötskal, iaf dom spanska :P

2010-10-13

Supernöjd!

Underbart!

Detta är helt klart min favoritrestaurang!! Supergod mat till bra priser och hur trevlig personal som helst. Förstår inte varför alla säger att det är långa väntetider och otrevlig personal. Har alltid fått ett bord inom 20 minuter och personalen är urgulliga! Helt klart det bästa stället att besöka oavsett ålder. Dessutom har dom världens godaste efterrätter!!

2010-09-22

Missnöjd

Helt otroligt dåligt!!!

Att man inte kan boka bord på detta ställe trots att man uppger att man är ett större sällskap med kunder från utllandet tycker jag är helt otroligt dåligt!! Jag kan inte gå med ett större sällskap med kunder från utlandet från krog till krog för att hitta bord när det är dags för middag. Kommer aldrig mer ta min business till detta ställe. Otroligt dålig service!!!!

2010-08-20

usch

Griniga

Skitställe!

2010-04-02

nej

Dålig service!

Kan jag få ett glas coca cola med ett tomtebloss i tack!
Nähä.. Inte??

2010-03-09

Flygande störningsmoment

Även om maten var lika bra som vanligt kändes det inte så kul när en mottfjäril flyger runt i lokalen. Bara tanken på vart den lagt sina larver får det att knyta sig i magen.

Fler företag i Gävle