VIBO Bygg AB

073 - 599 15 65, Mellanbergsv. 31, 135 45 Tyresö

Omdömen om VIBO Bygg AB

2012-05-23

byggntion av altan och stenarbete

Har anlitat Vibo bygg hb för stenarbeten och byggnation av altan.
Varmt rekommendera Vibo bygg HB
Väldigt nöjd !

2012-05-08

Renovering av kök och badrum

Fantastisk tjänst
Vibo bygg HB har full koll på byggprojekt i mina kök .
Nu dom STARTA renovera mina badrum.
Vibo bygg HB oslagbart ,med pris och arbete.
Bästa häntverkare

2012-04-21

Målning av hus

Trevligt och professionellt bemötande vid målning av träfasad .Vi kan varmt rekommendera Vibo bygg

2012-03-20

Joacim

Problem lösta.

Vibo Bygg har nu rättat till det som var fel i lägenheten förut. Golvet blir varmt och diskmaskinen är rätt monterad.

2012-03-15

Ela

kök

renovering av mitt kök. Gjorde ett bra jobb . vi är nöjd att jag bett om offert på ytterligare jobb i lägenheten.

2012-02-09

Joacim

VARNING!!!!

!!!VARNING!!!

Anlitade Vibo Bygg för att renovera badrum & kök. Jobbet drog över tiden. Det var massa strul under arbetets gång. När badrummet var klart fungerade inte golvvärmen, efter att ha försökt få kontakt med företaget i månader gjorde dem tillslut om det, men gissa vad? Golvvärmen fungerar endast till 50%. Diskmaskinen valde dom att fästa genom att skruva in skruvar i sidorna istället för att fästa den i bänkskivan med beslagen den kom med, diskmaskinen har nu lossnat och förstört baksidan på köksbänken. Det enda positiva med Vibo är priset, men det är inte värt det med tanke på att jag nu måste ta in en ny firma för att göra om arbetet. Hade det funnits en överstruken stjärna hade jag tagit den. ANLITA INTE!

2012-01-02

Priset SUPER !!!!!.

2011-03-15

BARBARA

BRA

VIBO BYGG RENOVERA KÖK I MIN LGH.
Arbetet flöt på snabbt och bra och vi är helnöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera VIBO BYGG

2011-03-15

Kristoffer

SUPER

Vi är mycket glada att arbeta med företaget Vibo Bygg HB eller AB. anställda i detta företag har hjälpt oss i arbetet i lägenheten. Företaget gjorde vi hela lägenheten. Slutliga arbetet var super. Vi rekommenderar VIBO BYGG HB ELLER AB

2010-10-20

Nöjd kund innestan

Nöjd med resultatet

Vi anlitade Vibo Bygg för köksrenovering och är nöjda med arbetet. De jobbar hårt och är konkurrenskraftiga med fastpris åtagande. Vi uppskattade att de kom med rekommendationer och råd när det behövdes. Nu har vi även anlitat dem för ett ytterligare uppdrag som omfattar badrummet.

2010-10-18

ANNA

VIBO BYGG AB

Jag rekomenderar ett företag VIBO BYGG AB som nyligen har renoverat min lägenhet.
Jag är mycket nöjd med den tjänsten som var gjort i tid.Byggare har hjälpt mig att välja och köpa byggmaterial.Slutresultatet blev mycket bra

Fler företag i Tyresö