2009-03-08
SkåneOlle
Fantastiskt fint och intressant med den bevarade designen. Mycket trevlig personal med den genuint Värnamoska inställningen "det ordnar vi". Tack Marika och Cecilia för god mat och fin service!!
Sist men inte minst Marikas humor och slagfärdighet är obetalbar. Helt i proffsklass.
2008-11-04
JS
Bra rum, centralt, bra personal som hjälper till det lilla xtra. Har ej ätit där, men hotellet som sådant rekommenderas.
2008-10-06
AKS
Intressant design från bottenvåningen till översta. Bra komfort i förhållande till rumspriset. God service och trevligt bemötande. Bra frukost och mycket god lunch.
2008-07-15
sarah
dålig komfort i rummet ingen ventilation, dålig middag som ingick i priset, kall mat var det.inte barnanpassad. vilka barn äter stark potatissallad och kallt kött! dålig frukost. bara luftiga frallor och inte ens klart vid halv 9 när frukoset börjar halv 7. Dålig service av personalen. Nä usch för detta hotell.
2008-04-26
Samuel &N
Själva hotellet är en fantastisk design upplevelse med genomtänkt valda rum från olika perioder och olika designers. Servicen perfekt. Läget suveränt med nära till inte bara möbelställen utan även till glasriket och dess alla designers!
2008-04-16
Nina o Folke
Designhotellet gör verkligen skäl för namnet, men vi vill gäran lägga till; fantastisk serviceorienterad och proffsig personal, vackra rum, en heltäckande smakfull frukostbuffé och ett centralt läge mitt i hjärtat av Värnamo. Ett mycket bra boende helt enkelt! Här kan du dessutom få intressanta tips på vad du bör besöka när du befinner dig i möbelriket som t ex Bruno Mathson centret, Svenssons i Lammhult, Kjällemo, Norrgavel m m. Vi återkommer med säkerhet och kan verkligen rekommendera Designhotellet till besökare av Värnamo med omnejd.
2008-04-14
Carro
Ett mycket unikt hotell så här mitt i hjärtat av Småland. Här finns ett rum för alla smaker då det är designen som står i fokus. Designhotellet ger dock en mycket personlig prägel då man kan springa in i de mycket trevliga ägarna Kåre och Lillian på hotellet och få en chans att byta några ord med dem. Ett mysigt hotell som är ett självklart val när man är i den trakten.
2008-04-13
Lotta
Ett mycket trevligt hotell med härlig atmosfär. Inbjuder verkligen till avkoppling såväl som aktivitet om så önskas. Ett stort plus för frukostbuffén som har allt man önskar på sitt eget frukostbord!
Rum och personal suveränt.
Dock tog ägaren i väl mycket mot sina anställda. Med den attityden kommer vi aldrig mer tillbaka.