Kategori: Data-, IT-konsulter Fotografer Frisörer, hårvård Organisationskonsulter - Övriga Kursverksamhet, studieförbund
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida2009
2009-01-19
Beatrice
Hela familjen klipper sig hos Tora. Snabb, men ändå väldigt noggrann. Skicklig både på att klippa barn och vuxna. Rekommenderas!
2008-07-25
Hon förstår vad man vill ha även när man själv knappt vet! Toppen! Hon är så trevlig också! Bra för min ungdomsplånbok!
2007-08-01
Mina killar har klippt sig här i 5 år och har alltid varit jättenöjd. Hon är snabb och väldigt noggrann!
2007-03-26
Ulrika
Hela familjen klipper sig på klipphörnet sedan flyttlasset gick till Landvetter för fyra år sedan. Vi är jättenöjda! Tora lyckas få till både en utmärkt frisyr en riktigt trevlig (men kort ...)stund. För barnen är det ett måste att klippning går snabbt och lätt. Den utlovade klubban är givetvis också ett plus ur deras synvinkel. Dessutom är behandlingen oväntat skonsam mot plånboken.
Flyttade till Kungsbacka men kunde inte lämna en så duktig frissa. Så vad gör man??? Vi bilar upp till vår egen frissan i Landvetter. Hon är bäst!