Omdömen om Pizzeria Galéjan
2011-12-22
Martin
Mycket god kebab. Pizzorna håller kanske inte lika hög klass. Men den trevliga personalen, snabba servicen samt priserna gör att pizzerian är värt ett besök. Vill man lyxa till helgen ska man kanske välja en annan pizzeria.
2011-01-19
Bästa kebbaber med världens bästa personal!! REKOMENDERAS
2010-05-29
Mr J
Min favoritpizzeria i stan. 40:- för de billigaste pizzorna är ju verkligen bra. Dessutom stora och jättegoda! Härifrån går man aldrig hungrig :-)
2010-02-28
Hugo
godaste pizzorna, kebaben och salladerna! Bra priser och rejäla portioner!!
2010-01-02
Senetrec
Riktig världsklass på Kebabpizzan !! Kommer tillbaks !
2009-09-27
Frippe
handlar ofta på galejan alltid lika bra.
2009-08-11
Metin
Jag har besökt många pizzerior men aldrig tidigare har jag träffat på sådan trevlig personal, maten är självklart av den högre klassen. fast av ett sådant så billigt pris! muaaah!
2008-10-27
Bästa pizzorna i Sverige! Sååå goda. Rekommenderas!!!
2008-08-26
LilLviL
Den bästa pizzerian i hela sverige!!! Pröva En vesuvio medkebabsås på, Så Gööööttttttttt!!!!!!! Betyg 5/5
2008-08-06
Sveriges bästa pizzeria mycket mat allt är färskt och gott samt prisvärt ! måste besökas
2007-12-08
jj72
Klart bästa pizzerian. De har även sallader som funkar bra. Men jag skulle rekommendera kebab eller pizza.
2007-08-05
Pizzorna åker alltid dit o handlar. min man blir tokig för de blir han som får åka.. o vi har en pizza bredvid oss men jag vägrar :)
2007-01-17
LV
eftersom jag e expert på pizzor och kebab så ger jag denna 5 stjärnor. galejan KROSSAR!
2007-01-03
cawar
Väldigt trevlig personal och mycket goda pizzor och kebaber!! Keep up the good work!!
2006-11-17
Helt suveräna pizzor och kebaber. Pröva kebab tallriken den är MUMS!
2006-07-16
5E
Bästa service till den goda maten
2006-06-25
Ivan Drago
Väldigt goda pizzor, rekommenderar kebabpizzan varmt.
jättebra och billigt!