Omdömen om Magic Touch
2012-02-05
James/ Australia
Never been more satisfied in other saloons. I love the music, the service just everything about this saloon. Very good haircut!!! Good price.
2012-02-01
Jag har klippt mig där nu några gånger och jag har varit super nöjd med mitt hår! Laleh har klippt mig alla dessa gånger och hon är en duktig frisör och väldigt trevlig dessutom. Rekomenderar starkt!
2011-12-30
Israa
Uppsalas grymmaste frisörer, bero och Iranien. Vet vad man passar bäst i, och jag har aldrig vart lika nöjd som hos de!! Tack för allt.
2011-09-27
Björn
Har alltid gått hos er sedan ni startade, alltid nöjd!
2011-09-27
jätte trevlig personal, mysig stämning, alltid bra musik, personal som lyssnar på sina kunders önskemål och sist men inte minst bjuder dem sina kunder på fika!!!
karin
2011-06-20
Adam
Jag har klippt mig på Magic Touch i fyra år, och alltid därifrån och känt mig välklippt och väl omhändertagen. Trevlig personal, bra musik
2010-07-24
Lena
Alltid supernöjd med min frisör där vilken jag har gått till samma frisör nu typ dem senaste 2 åren. Hon vet precis hur mitt tjocka och långa hår ska klippas, toppen! Jag är en väldigt trogen kund där hos min mycket trevliga frisör. Tack så mycket för det Magic Touch!
2009-11-22
Viktor
Har klippt mig där några gånger nu och brukar bli nöjd. Tycker de gör ett bra jobb så länge man håller sig till klassiska frisyrer. Kanske inget för den som kräver total perfektion och har råd att lägga några extra hundringar.
Äntligen en frisör med idéer klipptes av Bero, helnöjd, gillar dessutom musiken som gick i bakgrunden. Stället rekomenderas!