Omdömen om Gourmet Korv GBG City HB
2011-12-04
Korvarna & personalen är grymma! Tummen upp, och ett stort grattis till priset som Sveriges bästa korv krog!
2011-08-05
Även om du inte gillar korv ska du gå hit. Här finns så mycket att alla kan bli korvälskare.
Surkål är ett måste!
2010-07-02
Daniel T
Dessvärre har kvalitén sjunkit. Alldeles för ofta får man kall korv. Ägaren är trevlig men personalen är verkligen inte serviceminded. Man ser nästa hur hon bakom disken suckar när man kommer in. Skärpning!
Det var verkligen tråkigt att höra, ska ta mig ett ordentligt snack med personalen, det absolut viktigaste är ju att man ska känna sig välkommen.
Och det med kall korv är verkligen slarvigt, ska ju bara inte hända, ber hundra gånger om ursäkt och hoppas på återseende. Bästa hälsningar Malin Talcoth
2010-05-27
Hjördis
Med sina fina varor har stället en superpotential. Men vad hjälper det om korvarna inte grillas varma? Synd att också att de inte vill steka upp nya korvar efter kl 17.40. Då får man snällt välja blad de färdigstekta korvarna som de vill bli av med.
Är verkligen tråkigt att höra att du fått kall korv, det får ju bara inte hända, ber verkligen om ursäkt för detta, så slarvigt.
Och att vi inte har alla korvar av sortimentet klara strax före stängning kan tyvärr hända, men självklart ska vi alltid erbjuda oss att grilla på den korv gästen vill ha om han/hon har tid att vänta 6-7 minuter. Skamligt om inte personalen har gjort detta. Hoppas på ditt återseende.
Bästa hälsningar Malin Talcoth
2010-05-04
Smarriga korvar i skiftande tjocklek från olika tyska regioner. Smaksens!
2009-12-07
Hanna
Göteborgs bästa vurre! Något för riktiga korventusiaster, slår Lasse på Heden vilken dag som helst! Trångt dock men på sommaren har de uteservering, då står de t.o.m och grillar utomhus. Håller med, det är goda kvalitetskorvar de serverar där och de lägger mycket omsorg på bröd och tillbehör. Alltid go jargong bland personalen.
2009-08-03
John
Det bredaste sortimentet jag stött på , korvarna håller grymt hög klass. Massor av tillbehör , surkålen e fantastisk.
Rekomenderas
2009-06-16
lampTommy
vällagat, stor variation av korvar och tillbehör, trevligt bemötande, mysigt ....
2009-04-21
SD
Klockrent , jättegott , stort utbud, grymt god surkål ,massor av tillbehör.rekomenderas!!!
2009-04-03
RS
Rejält och varierat utbud av kvalitetskorvar. Jättegott! Om dessutom korvbrödet kunde bli godare och det kunde finnas lite mer grönsaker som tillbehör vore det fulländat.

Goda korvar och tillbehör. Blir aldrig besviken, men alltid mätt. Hade uppskattat ett ekologiskt utbud, då hade jag gått dit oftare.