Omdömen om Skolan Bergius
2011-09-18
Små klasser stämmer inte längre - hata åka buss till Kolsta för idrotten. Enda skolan i kommunen utan kurator och syster - dåligt
2011-09-14
Felicia
Jag gick på Bergius i tre år, och jag är verkligen jätteglad att jag valde att börja där!
Mycket bra lärare, fin och fräsch skola, få elever med små klasser, "alla känner alla" - man kan i princip namnen på alla :)
Absolut inga stölder, många struntade i lås och hade väska, jacka m.m. i öppet skåp.
Det är en mycket bra stämning på skolan, om man behöver hjälp får man det verkligen, mycket engagerade lärare och en billig och bra "caféteria" med världens godaste Bettanmackor.
Tom lunchen är rätt okej, den är mycket bättre än på föregående skolor.
2011-05-28
Förälder
På Bergius är det inte så stora klasser (ca 20 elever i varje). Engagerade lärare och man läser koncentrerat olika ämnen i block. Mycket bra skola !
2010-09-12
Engagerade och kunniga lärare i en stimulerande miljö...kan det bli bättre?
Jag har går just nu i Bergius. Jag tycker att denna skola är mycket bra, eftersom att dom gör allt för att vi ska kunna lära oss! Vi har ju en syster som brukar komma och vara i skolan, samt så har vi en som står i cafét varje dag, som hjälper om det skulle vara något! Kurator har vi på sätt och viss (tycker jag), om man mår såigt så brukar nån lärare fråga, och så kan man säga allt till dom, utan att dom sprider allt vidare! jag älskar min skola, och är så tacksam att jag kom in!