Laddar...

Just nu 296 961 omdömen

Fler träffar Restauranger Göteborg

Tilda's Krog

Tel 031 - 22 15 08, Herkulesg. 7, 417 01 GÖTEBORG
4,96 Baserat på 25 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

25 omdömen för Tilda's Krog:

RSS

2010-02-03

Grymt!

En av dom bästa lunchrestaurangerna i Göteborg!

2010-01-31

Emelie

Världsklass!

En av sveriges bästa restauranger. Vid mina Göteborgsbesök är Tildas krog ett måste! Schnitseln är GUDOMLIG. Och personalen så oerhört trevlig.

2010-01-25

Jonas

Jonas

Underbar lunchmat!! Hur gott som helst!

2010-01-23

Zingo

Gott

Tildas är en av få krogar som hållit stilen och kvalitén i över 20 år. Alltid bra råvaror och trevligt bemötande.

2010-01-20

Sambal chilin.... mmm

Älskar Tildas, jag är oerhört kräsen vad gäller restauranger, men Tildas är grymt. Åker från majorna för att käka på Tildas. Sambal chili såsen (den med räkor och den andra med kyckling) är den mest fantastiska sås jag smakat.

2009-12-05

En närboende.

Underbar mat!

Sååå härligt att sitta där och äta. Räkor i Sambalchilisås är det BÄSTA enligt mig :) Trevlig personal. Har ALDRIG haft något att klaga på.

2009-12-04

En mätt jävel

Det är ju Tildas som gäller

Allt är topp därborta!

2009-10-27

Tjejgänget

Kanon mat

Detta var den godaste Black & White jag ätitOch trevlig personal

2009-09-27

Caroline

Bästa kvarterskrogen

Kanske mest prisvärda restaurangen i stan. Alltid hög kvalitet på maten, trevlig personal. Inga konstigheter helt enkelt!

2009-08-15

Andreas

Rikitgt bra mat!

Bra mat, service, lokal och priser. Finns det något mer som en restaurang behöver!?! Bra priser, 160kr för en plankstek som varmt rekommenderas.

2008-11-22

Carina

Tildas YES!

Supergod, prisvärd mat och alltid lika trevlig personal, Kvillestadens bästa alternativ! Bokar alla AW där sen flera år tillbaka. Bra jobbat Tildas! : )

2008-06-05

Rickard

Smakfullt med valfrihet

Tildas är den absolut bästa restaurangen i Göteborg (som jag besökt). Är du hungrig så lovar jag att du hittar något smakfullt på menyn. Stor valfrihet och mycket trevligt folk. Vid lunchtid är dock ofta köerna ända ut på gatan. Ett kvällsbesök kan dock passa allt från nyförälskade till barnfamiljer!

2008-05-17

Chris

Alltid lika bra

Helt galet bra mat, service och framförallt otroligt prisvärt.

2008-04-17

Toppen mysig kvarterskrog

Underbart god och prisvärd mat. Är stamgäst sedan några år tillbaka.

2008-03-20

Peter

Göteborgs trevligaste och bästa

Hela menyn är riktigt bra och prisvärd. Deras speciallitet...Tippan oxfile är något alldeles extra, och kanontrevlig personal

2007-11-26

Maria C

Sagolikt Gott.

Det finns inget på deras menyer som man rynkar på näsan åt dom är helt suveräna på mat och god service. Mitt råd är ÄT DÄR du har inget att förlora!

2007-11-20

Kristina

BÄST!!!!

Tildas plankstek med bearnaisesås är det bästa jag någonsin ätit!!!!! Och billigt ca 1000kr för 8 personer som äter middag med förrätt eller efterrätt samt dryck, kaffe och aveq!!!!!!!! Servicen är OK men vad begär man av lokala lilla öl-krogen. Maten däremot är superb!!!!!!

2007-04-03

Marco

Bästa stället i stan.

Mycket god mat med rimliga priser. Otroligt trevlig personal som håller bra service.

2006-12-23

c

Bäst!

Favvostället! Testa black and white..

2006-09-29

AS

I Love it ! :)

God Mat.. Super Gott Mumsfilibaba....

2006-07-26

E Prissberg

Super ställe

Gillar du restauranger av de mindre slaget så kommer du älska Tildas. Har testat hela deras menu (åtskilliga gånger nu) och allt är väldigt vällagat. Ett måste att pröva är planksteken eller Black & White med klyftpotatis. Och deras BBQ sås. yum yum!

2006-07-24

E J Skriver

Favorit stället!

Världens bästa plankstek. Otroligt billigt för vällagad mat!

2006-05-26

Trevligt, mysigt, jättegod mat

2006-05-07

gbg

God mat

God mat och bra service!

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Tilda's Krog

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)