Vivaldi Restaurang & Bar

Omdömen om Vivaldi Restaurang & Bar

2012-01-28

Oskar R.

Ganska alldagligt, inte prisvärt

Helt okej. Inte mer. Ganska alldaglig mat. Skulle tänka mig att det var värt hälften av vad det kostade... Det hade gärna fått vara större portioner också.

2010-10-11

majbritt

mysig kväll

hade en riktig mysig kväll med min man i torsdags, mycket god mat. Trevlig servitör, extra plus för den uppvärmda konjakskupan.

2010-09-10

Persika

Smaklöst men fin miljö

Satt på den inglasade uteverandan, väldigt ljus och fin miljö med sköna kuddar i soffan. Men maten blev tyvärr en besvikelse, åt varsin pasta, helt OK portioner men båda var tyvärr väldigt smaklösa trots att min var beskriven med ord som "mustig tomatsås" och min sambos som "något stark". Själva pastan var dessutom överkokt. Bad om både något att "hotta" det hela med med samt parmesanost (vilket man inte bör behöva be om när man beställt pasta), och när vi hällt på detta plus både salt och peppar blev det något bättre men jag tycker inte att man som gäst ska behöva krydda upp maten så till den milda grad för att det ska smaka något överhuvudtaget. Nej, blir inget mer besök här, både Vino Pasta Due och Tre som ligger nära är oändligt mycket bättre och i samma prisklass.

2010-08-13

Besvikelse

Vi skulle fira en födelsedag med att äta på Vivaldi, det var en stor besvikelse. Jag hittade restaurangen på restaurangguiden och var noga med att välja restaurang efter menyn, den här menyn verkade passa oss för de hade mycket gott och något som passade alla.
Väl där så var det seg service (överseende med att det var mycket folk, GBG kalas och uppträdande på Skandinavium), men när det avtagit lika segt. Menyn var långt ifrån den vi såg på nätet, påstod att de precis bytt meny, det var inget utav det som fanns som direkt föll oss i smaken. Det vi till slut valde var smaklöst och det kändes även som en del av maten var halvfabrikat, tex klyftpotatisen smakade som icas färdiga skalklyftpotatis som finns i deras frysdiskar, såsen var blaskig och salladen risig och torftig.

2010-06-30

Veronica

VÄRLDSKLASS

Bara massa + till mat, personal och miljö.

2010-06-14

Linus

Middag 14/6 2010

Ok tapas, inget speciellt men ganska prisvärt. Trevlig servitör men inte särskilt aktiv. Tyvärr totalförstörde han calvados och konjak, genom att värma den i mikron innan han serverade den( detta tillsammans med en jättestor konjakskupa, förstörde helt drycken) anser jag att man bör fråga om innan man gör det!!!

Kommer INTE att återvända hit, det finns bättre alternativ i Göteborg .

2010-02-18

Bosse

Ris och ros

Mycket mat, god mat, ganska dyrt, oengagerad personal.

2010-02-07

Sofia

Under all kritik

Vi var 6 pers på Vivaldi igår 6/2 2010. Vi beställde alla pasta av olika slag. Det var allt ifrån smaklöst till oätbart. Ingen kom för att fråga hur maten smakade. En utav oss lämnade hela sin rätt och när servitören kom för att plocka bort tallrikarna ifrån bordet så frågade han inte ens då om det var något fel eller hur maten smakat. Kan inte rekommendera varken restaurangen, maten eller servicen, snarare tvärt om. Göteborg har många bra restauranger, detta är inte en utav dem.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger