Webhallen AB

Omdömen om Webhallen AB

2012-05-07

Micke

Dålig service

Köpte ett tillbehör som säljaren rekommenderade för att lösa mitt problem. Det fungerade inte. Fick inte lämna tillbaka produkten då förpackningen var öppnad. Hur skulle jag annar ha kommit fram till att säljaren sålt fel sak? Riktigt dåligt

2012-04-24

Mikael Jenkler Mikael Jenkler

Att köpa saker på webhallen

Jag har haft webhallen som shopping ställe länge och tycker de är helt ok. Skulle inte skada med lite lägre priser och bättre reklamation men annars är allt bra

2012-02-28

stefan tannerskog

Och i sista sekunden

Angående omdömet nedan med rubriken "Läs denna bisarra historia innan du handlar!!"

I rättvisans namn får jag lägga till att webhallen nu kompenserat mig okej och datorn är inlämnad för urblåsning.
Den nya kompensationen meddelades efter att jag kontaktat reklamationsansvarig och skrivit vad jag skrev nedan samt att jag har för avsikt att skriva det överallt på internet.
Jag är inte nöjd men mycket mindre missnöjd, tiden får man ju aldrig tillbaka..

2012-02-27

stefan tannerskog

Läs denna bisarra historia innan du handlar!!

Köpte en iMac på webhallen sveavägen.
Det var sista ex, de sänkte priset med 500kr då den blivit såld tidigare men återlämnad.
Helt oanvänd lovade de dock.
Jag var inte intresserad av en begagnad dator, tvekade, men då den var oanvänd köpte jag iallafall.
Kommer hem och packar upp, allt är inplastat och fint.
Pga tidsbrist blir den lite stående ett par dagar, tar mig sen tid för att dra igång allt.
Upptäcker att hemmamappen är döpt med, vad jag antar, tidigare köparens personnamn.
Skumt.
Går in i iPhoto, där ligger en länk till en annan persons webbalbum.
Nu tar en cirkus vid som pågår ett par veckor med telefonerande och mailande fram och tillbaka.
Summering:
Om jag lämnar in datorn för en återställning (tar 1-2 veckor) och sedan hämtar den igen får jag tillbaka 1000kr (så då kostar den mao 500kr mindre än hos konkurrenterna)
Om jag, av någon helt outgrundlig anledning, vill handla mer på webhallen och lämnar in datorn för en återställning (tar 1-2 veckor) och sedan hämtar den igen får jag rabatt på en stationär dator och en ipad 2. Rabatten jag erbjöds var 34kr.
Nej, du läste inte fel.
34kr.
Jag handlade främst på webhallen för att jag vill stödja de lite mindre återförsäljarna och inte underhålla typ mediamarkt.
Vilket fantastiskt incitament ovanstående lilla novell är för att fortsätta med det.

2012-02-07

Jenkan F Jenkan F

Köp på webhallen

Jag tycker de har funkat bra för mig. Lite surt med reklamationer men annars är det bra

2012-01-21

Bertil

Köp ej på webhallen

Möjligen bra priser, men om varorna ej kommer fram och man ej kan få svar, varken via mail eller telefon, är det väldigt dåligt. Alla kan förstå att det blir fel ibland, men om man inte kan få svar från supporten, så är det värdelöst att på ett sådant ställe.
Undvik webhallen!!

2012-01-05

Malin N

Undvik webhallen

Långa leveranstider. Helt omöjliga att få tag i. Efter några minuter i en fejkad kö kopplas du bort från telefonen. Har sökt dem över tiotalet gånger, men kommer aldrig fram. Har mejlad dem och får (ibland) svar efter 3-4 dagar. Har där bett om att få bli uppringd, men ingen hlr av sig. Kommer ALDRIG att lägga mina pengar på Webhallen igen.

2011-12-01

olle

Stor varning mycket dåligt

Ingen sevice, man får ringa ofantligt mycket för att komma fram dessutom så svar op mejl vet jag inte om jag får tre dagar sen nu som jag skrev om en enkel retur.
Väldigt bra om man får det man beställer, att ta hand om kunden gör man inte, istället snärjer de kunder genom att förespegla att man följer ångertid o dyligt men om du väljer ett udda leveranssätt typ hämta ut från kager själv påstår de att det inte skulle vara returbart enligt regler om distansköp men har man köpt så har man oavsett hur sen leveransen sker, så okunnig får man bara inte vara om man ska ha mitt gillande.
Vi får se om de tar returen, om inte tycker jag att det är bedrägeri och gör de det dvs tar returen så är det i alla fall försök till bedrägeri, ja man kan kanske komma hem med att det skulle vara ett missförstånd men det skull ine få mig att handla där igen i alla fall så mitt betyg blir minus 110% väldigt, väldigt dåligt.

2011-11-14

Mattias Mattias

Bra priser, bra utbud

Webbhallen har mycket prylar och är i mitt tycke kompletta när det gäller hemelektronik och datorer. Ligger ofta i samma eller bättre prisklass än konkurrenterna. Enda lilla minuset är att kidsen bakom kassorna inte har helt koll på saker och ting, så läs på innan du ska handla.

2011-09-27

Nej dom håller inte!

En massa snorungar som står i kassorna,det är väl för dyrt att rekrytera vuxna människor,

Dessa har ingen servicenivå whatso fking ever.. I synnerhet inte i Fruängen,

Jag säger som i gamla hederliga Unreal tournament " USELES" jag köper faktiskt Elektronik prylar för 50000:-+ / år eftersom jag har 2 företag och dessutom gillar teknik själv.

Men från och med nu går jag till någon annan, konkurrensen är stenhård och Webhallen är sällan billigast..

2011-06-29

Tobias

Klockrent!

Bra utbud, service och snabba leveranser.

2011-05-09

mrfocus

Kundtjänst

De lovar saker och så håller de det inte för att det har blivit ett missförstånd säger de då och otrevlig personal i kundtjänst.

2011-04-16

Trogen kund

Tänk om fler företag var som WH

Det är så här alla företag borde behandla kunder. Håller vad de lovar, kompetent personal, och bra priser.

2011-03-01

H4zz3t

Bojkott!

Att ha anställda som inte kan ett dugg om service och som är arroganta och uppkäftiga mot sina kunder och som dessutom, utan att blinka, ljuger.... Personligen kommer jag aldrig använda webhallen igen!

2010-12-27

Fredster

Superbra!

Superbra!

Har brett utbud inom datorer, bra priser och låg frakt för små saker (ex. om man beställer en fläkt så kostar det 39kr för hemskickning i brev).
Det enda som är lite synd är att man inte kan ringa till butikerna, utan bara till kundtjänst med dåliga öppettider och dåliga på att svara.

2010-09-22

Magnus S Magnus S

Gillart!

Kunnig personal och bra sortiment. Webhallen 4ever

2010-03-02

johannes

bra service

beställde ett nikon objektiv söndag via deras webbutik . måndag ringde jag dit och frågade varför jag inte kunde se var mitt paket var ? fick till svar att det var någon bugg i systemet och det hade blivit ngt fel och att det inte var skickat , de lovade att jag skulle ha det i slutet av veckan , senast till helgen........dagen efter fanns det att hämta hos posten där jag bor , kanon service och de rättade till felet galant , de bjöd dessutom på frakten.........mkt bra kan rekomendera wh trots att det blev fel ifrå början.kommer handla där fler gånger .

2010-03-02

Lars

Bra priser, usel kundservice

Webhallen är på många sätt en bra butik. Brett sortiment och förhållandevis bra priser. Problem uppstår dock ganska omgående när man försöker få hjälp att välja rätt produkt eller tips om andra produkter som kan fungera bättre i en specifik situation. Då blir det tydligt att personalen dels inte vet mer än vad som kan läsas innantill på hemsidan och att de inte är motiverade att hjälpa dig mer än att de gärna säljer det dyraste alternativet till dig, oavsett funktion. Skulle något dessutom gå sönder så är det omöjligt att få hjälp över nätet, även om problemens natur är sådana att de skulle kunna avhjälpas via mejl. Då måste man gå till butiken och stå i en kö som aldrig har mindre än 20 minuters väntetid, oavsett vilken tid på dagen man går till butiken. Sedan får man då "hjälp" av den minst sagt omotiverade personalen. Kundbemötandet är så uselt att man bitvis häpnar med tanke på hur lite som krävs av personalen för att åtgärda just det.

2010-02-15

lägger på luren

lägger på luren mitt i samtalet.
pratar lågt så det knappt går att höra.

en del varor saknar beskrivning och fakta om varan.
ett dåligt sätt att få varan såld på.

funderar att köpa ny dator på något annat ställe var man vet hur man ska uppföra sig.

2010-01-20

mj

kanon

snabbaste leveransen jag varit med om 4 st tomlådor beställda i söndags fick dom igår och billigt
och dom har bra varor i övrigt oxå.bäst i sin branch

Fler företag i Solna

Ladda upp en egen bild Visa alla bilder