O'Learys Bar & Restaurant

Kategori: Restauranger

Omdömen om O'Learys Bar & Restaurant

2012-03-20

Alias (bokade precis...)

ja, det är dåligt men varfaan ska man gå?

Bokade precis bord på Ólearys i GBG. Går alltid dit nära jag vill se sport när jag är på genomresa. Blir alltid lika förvånad att det känns som ett helt annat ställe än deras systerrestauranger i bla Stockholm. De skulle kunna öka omsättningen rejält om service var bättre och om det kändes mer som en sportbar. Är ägare o personal intresserade av sport? Köp stället för en rimlig summa och dubbla omsättningen inom 2-3 år!

Att vara tvungen att betala för jacka är ruttet men bra att det finns.

2012-01-29

Ej Nöjd

Dålig service

Som någon skrev vill jag inte tvingas betala för att hänga in jackan, då jag inte har något alternativ.
Trasig toalett vilket skapade kö till den enda fungerande, lång kö då personalen vid två tillfällen lät gravida kvinnor gå före alla oss som köat länge. Sjyst mot dem, men tröttsamt för oss andra som fick vänta ännu längre och stod i vägen för suckande personal som ville förbi med disk och beställningar. Aldrig mer går jag dit. Rekommenderas dock för gravida..hmm..

2011-09-23

Mässbesökare

Trevlig personal

Vi var fyra hungriga tågresenärer som hade lite tid på oss. Tjejen som serverade oss hade jobbat där i en vecka ordnade snabbt fram bord och mat och var dessutom supertrevlig och rolig. God mat var det också. Nu sitter vi på tåget mätta belåtna och med ett leende på läpparna.

2011-09-18

ida

uruselt - gå inte dit!

Vi gick för att kolla på matchen tillsammans en söndag o ville inte dricka alkohol eftersom vi skulle åka bil lite senare. Bartendern skällde ut oss efter råge när vi beställde alkoholfritt o inte hade kontanter. Hade det varit kväll hade vi inte varit välkomna att dricka alkoholfritt o betala med kort sa han. "se till att ta med kontanter om ni ska visa er här igen" sa han. Sen när är det lag på att man måste betala med cash o måste dricka alkohol? Sämsta servicen i övrigt jag varit med om!! Tacka vet jag red lion på Mariaplan, alltid toppservice, god mat o grymt o dricka!

2010-11-07

Conny

Sportbar med godmat

Testade oxfilén och potatisgratäng och de smaka toppenbra. Ett minus var den stora ventilationen ovan borden på översta våningen vilket gjorde de lite kallt om man sitter under.

2010-05-18

Malin

Ett supper ställe i hög klass!!!

Möllenöö du e ju bara konstig..... gå till mc då om du e så gnällig å de gäller alla andra åxå...Dom har så fruktansvärt bra personal. Maten är kanon...
Snacka om att ni alla inte har nått liv sitta och klaga...

2010-01-03

Möllenöö

Aldrig igen!

Man får inte ta med sig jackan in till sitt bord vilket jjag väl iofs kan förstå men att man tvingas betala 20:-/person för att hänga in jackan i garderoben gör mig vansinnig. Inte själva summan utan av ren princip. Ska man tvingas att hänga ifrån sig sin jacka kan dom väl fan inte ta betalt för det. Personalen är inte service minded över huvud taget, maten är ingen höjdare. Sämsta sportbaren i Göteborg! Rekommenderas INTE!

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger