Rönnebäck Golf Club

Omdömen om Rönnebäck Golf Club

2009-04-03

Jessica

Våren kom tidigt till Skåne

Trots tidigt på året var Rönnebäck som vanligt i ypperlig kondition. Något att tipsa om

2009-04-02

Peter

Nu äntligen medlem

Yes, nu har jag ätnligen gjort det, tagit steget över till det enda rätta - Rönnebäck.

Aldrig mer dåliga greener!

2008-10-10

Är det möjligt?

Kan verkligen en bana i Sverige hålla så här hög klass i början av oktober? Stimpen låg på 10 och jämnare greener har jag sällan upplevt. Även om priset för medlemskap är lite högre än normalklubbens i Malmöområdet så får man en kvalité som är avsevärt mycket högre än på de andra banorna. Nu ska i varje fall jag byta klubb - Rönnebäck är i en klass för sig själv.

2008-06-29

Joakim

Bra bana, men värd priset?

Spelade banan 29 juni, omväxlande bana i parkmiljö med fantastiska greener, oerhört jämna och lättrullade. Samtidigt hittade jag inget som gav det där "lilla extra", speceillt när greenfeen ändå är i dyraste laget. Det är trots allt bara en parkbana som är i bra skick och något mer varierad än de flesta parkbanorna. Jag hade hoppats på lite till. Nu fokuserar jag på det negativa, banan får ändå mer än godkänt, men inte full pott.

2007-02-21

Roland

Grym bana!

Spelade söndagen den 18 feb på banan för första gången och definitivt inte sista. Såhär bra greener hade inte ens hemmaklubben under högsäsongen förra året. Omväxlande och rolig bana.

2006-12-28

Jari L

One of the best!

My favorite course. Fun and challenging.
Always in excellent condition.

2006-06-14

Steffe

Ruskigt bra greener

Nu har jag spelat på rönnebäck 3 gånger i år och greenerna har varit hur bra som helst varje gång. De bästa jag har spelat på vilket inkluderar rätt många.

2006-05-29

MT

Världsklass!

Denna bana håller världsklass på allt från hemsida, bemötande och bana.

Greenerna är helt fantastiska.

R1000855;Golf - Banor, hallar, klubbar

Fler golf - banor, hallar, klubbar i Oxie