Omdömen om Däck Center i Vellinge AB
2011-04-14
katta
Alltid jätte trevligt bemötande! Snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommendera!!!
2010-07-21
Framvagnsinställning
Har varit där två ggr och båda gångerna fått ett jättetrevligt bemötande. Kunden i fokus och kunnig personal. Tydlig redovisning av vad som gjorts och till vilken kostnad. Kommer garanterat tillbaka!
2010-06-30
Kim och Evelina
Lämnade in en VW Polo för kontroll innan ett ev. bilköp. Att det just blev Däckcenter i Vellinge var kanske av en slump. Eftersom vi inte kände till Vellinge väl, sökte vi på nätet och fann mkt goda omdömen för Däckcenter. Ringde dit och förklarade situationen och fick en tid direkt på eftermiddagen.
Mekanikern Jens tog god tid på sig att utföra en gedigen genomgång av bilen, gav tips på hur man som bilköpare kunde undersöka bilen själv och pedagogiskt visade han även hur felen på bilen kunde te sig i framtiden. Utmärkt! Vi lämnade Däckcenter mycket nöjda och fick med oss hem den lista med brister som mekanikern anmärkte. Han var noggrann och det var exakt vad vi önskade, för vem vill köpa grisen i säcken?
Rekommenderar stället varmt!
2010-03-26
Guggenheim
Gav grabbarna på Däckcenter ett helvetesjobb med en bult som hade blivit rund till mina fälgar, de fixade jobbet på rätt kort tid, billigt och med riktigt bra resultat. Väldigt serviceminded personal och bra bemötande! Här kommer jag lämna in bilen fler gånger istället för att strula till det!
2009-11-23
Joachim Hansson
Har aldrig tidigare upplevt så hög service nivå! Så fort man öppnar dörren till företaget möts man av kunniga och hjälpsamma anställda. Världsklass i bemötande och i utförande av tjänster!
2008-12-16
Hornblower
(Omdömet avser Däckcenter i Vellinge AB)
Varning för detta företag! Slarvig och okunnig personal, förstörde stötdämpare vid hjulbyte utan att säga till, slängde in snöslaskiga och smutsiga hjul i bagageluckan.
Trevlig personal, snabb service, pålitliga.
I tron om att det inte spelade någon roll från vem man köpte sina däck så handlade jag från ett ställe i Malmö, vilket jag fick ångra (obalanserade däck, långa väntetider mm). Valde tillsist att lämna in bilen till Vellinge Däckcenter istället, 10 min senare så var allt i sin ordning, suveränt!