Järnhälsan

Omdömen om Järnhälsan

2011-05-13

Besviken

Servicekänsla saknas

Receptionisten verkade helt inkompetent och oengagerad, kändes som jag störde henne när jag ringde och ville boka tid för prickkontroll.

Vid tidigare besök var var vi säkert 6 person som satt i fel väntrum då ingen tydlig information om att det fanns ytterligare väntrum å det var där uppropen gjordes. På grund av det förlorade hälften av oss vår läkartid, hälften fick klämmas in mellan andra patienter. Bedrövligt!

Jag byter vårtcentral efter detta.

2011-04-25

Fortfarande ont

uselt!!

Var inne hos läkaren i knappt 5 min, som knappt pratade svenska. Hon sa jag skulle boka tid till järnhälsans sjukgymnast för min dåliga rygg. Sjukgymnasten lovade att ringa upp mej nästa dag för en tidsbokning... det gjorde hon ej. Jag har sedan dess lämnat meddelade på hennes telefonsvarare och lämnat namn å nummer tre gånger.. 2 månader senare fortfarande ingen ringt upp.... Så jäkla kasst!!! Det var första å sista gången jag var där.

2010-08-25

Weronica

underbart

Flrsta gången jag har blivit bemött med respekt från läkare och övrig personal i min kamp mot övervikt. Har inte blivit förlöjligad, klappad på huvudet eller fått axelryckningar utan bara fått hjälp och stöttning. Att jag är spruträdd har tagits ytterst respektfllt utan ifrågasättande eller förslag på att "skärpa mig" om inom landstinget..Det har alltid fnnits tid att fråga eller prata om något oroat mig.

2010-08-20

Svimmarn

Taskigt

Jag var där igår och skar bort en leverfläck i ansiktet. Doktorn passade även på att fråga om vi skulle ta bort mina fula fräknar, som jag själv tycker är jättefina. Hon klanka ner på dagens ungdom ( jag 23) och sa att butiksbiträde inte var något riktigt jobb. Dessutom vägra hon ge mig vatten när jag höll på att svimma, hon sa bara att det inte behövs när man ligger ner och jag borde tuffa till mig. Aldrig mer säger jag bara!!

2010-02-19

Är oerhört missnöjd med såväl bemötande som omvårdnad och kompetensen hos personalen. Jag har varit där ett flertal gånger och varenda besök har tagit max 10 min. Läkaren frågar knappt vad jag har för besvär, utan säger hej och sen skickar hem mig med ett recept i handen. Ingen rutinkontroll eller omvårdnad alls. Mycket missnöjd patient, kan starkt avråda Er att gå dit!

2009-12-09

besviken

katastrof

oengagerat bemötande av sköterskor på telefon. blivit fel i tidsbokning till läkare flera gånger och har dessutom fått fel medicin, fel dos och ingen medicin ett flertal ggr. kommer aldrig sätta min fot där igen. dessutom end kontant bet och pappersrecept. snålt!

2009-11-03

Tråkigt bemötande

Halvtrist bemötande från både receptionist och läkare. Det kändes som om patienterna mest var i vägen. Kanske har rutinerna inte satt sig än sedan införandet av vårdval men jag funderar definitivt på att byta till annan vårdcentral.

2009-08-31

Pas

Boka tid

Vart tog läkaren vägen ? Slutat ? Jag ringer växel för att boka tid ....Men ingen vet om läkaren kommer tillbaks ... Nä .. Va gör jag ?? Svårt för växeltelefonisten att veta. Jag går jo bara på kontroll efter en stroke. jag vet inget och växeltelefonisten vet inget ...

R1000820;Företagshälsovård
R1001068;Läkare - Hälsokontroller, vaccinationer