Omdömen om Rosenlund Bowling
2010-02-23
Glad BOWLARE
Hade bokat banor i annan hall men blivit bort tappade! Fick med 30 minuters varsel boka 4 banor i denna hall! Liten och mysig och trevlig personal! Kommer absolut tillbaka!
2010-01-11
Familjebowlare
Trevligt och familjärt! Mysigt och smidigt att komma till. Alltid bowlaren i fokus oavsett ålder,erfarenhet eller kunskap! Suverän kunskap hos personal som han gärna delar med sig utav! Bra priser smidiga bussförbindelser
Ja det är KORT SAGT PERFEKT!!
2009-08-21
Agge
Nytt och fräscht! " Ny ägare". Det har blivit toppen fint. Humana priser!!!
Kul och kompetent personal som gärna hjälper till rätta!
Jag väljer ROSENLUND av dessa 3 hallar i Jönköping! Lätt att komma intill och boka tider som passar
BRA SERVICE! Lycka till i fortsättningen!
Tack för uppskattningen och välkomna tillbaka
2008-02-27
anette
Måste säga att trots att det finns 2st bowlinghallar till i Jönköping som är både större och "flashigare" så är detta en jätte mysig och fin bowlinghall. Fräscht är det också! Dessutom så kostar det nästan hälften så mycket att bowla där. Kan bara säga: Besök Rosenlund bowling!!
Tacka tackar.
Hoppas vi ses igen, jättekul med uppskattning.
påstår sig ha jönköpings lägsta priser. får i efterhand reda på att vi betalat 140:- MER för de båda banorna än vad vi hade fått betala hos de två övriga bowlinghallarna i stan. enligt personen som vi bokade med skulle dessa ha billigaste priserna i stan, men så var inte fallet den här dagen tråkigt att en bowlinghall som håller sämre klass de två övriga bowlinghallarna i stan har högre priser!?
Om vi har gjort ett misstag ska vi naturligtvis åtgärda det.
Hör av er till oss så löser vi problemet.