2009-04-11
Andreas
Fick tid snabbt för däcksmontering, utfördes fort och med ett trevligt bemötande. Rekommenderas!
2008-11-03
Mycket bra ställe att lämna in sin krockade bil på, Väldigt bra Chef med personal!!!!!
2007-04-23
Missnöjd
MIn bil blev stulen.Polisen hade inte meddelat var bilen stod, och företaget meddelade inte heller så bilen stod 5 veckor och möglade, sedan åtgärdades inte allt, och vid varje kontakt bad jag företaget ringa upp när de inte kunde ge besked direkt, men de ringde aldrig, utan jag fick hela tiden ringa och tjata för att få alla skador åtgärdade. Jag undrar om det här företaget vill ha kunder alls ??????
Företaget drivs i ny regi sedan 2008-11-01.
det är sällan man med glädje åker till en bilverkstad, men efter att av olika anledningar haft sex anledningar med olika bilar att träffa mattias på bilskadecenter är jag fortfarande lika nöjd, perfekt mottagning, fantastiskt bemötande av såväl mattias som hans medarbetare och alltid ett perfekt utfört arbete samt aldrig dyrare eller längre tid än vad som är sagt. Grattis till oss Alingsåsare som har en sån verkstad