Omdömen om Resfeber AB
2011-07-28
Jenny
Beställde en resa till Prag genom Resfeber.
Tog ett hotell som var rekommenderat av Resfeber vilket kändes tryggt.
Senare första kvällen när vi kom tbx till hotellet upptäckte jag till min förskräckelse att någon stulit 1200 sek ur det låsta värdeskåpet.
Utöver detta var frukosten en katastrof med pulverkaffe och det som fanns ute i värmen.
Och det utlovade vinet på rummet fanns inte samt att rummen varken städades eller bäddades.
Resfebers bemötande var kyligt och efter löfte att höra av sig inom 40 arbetsdagar!!!!
När de väl hörde av sig efter 38 dagar var de för att säga att de inte kan göra nånting (detta på ett hotell som de rekommenderat) förutom att ersätta vinflaskan.
2011-04-19
Linn
Upptäckte vid resan till USA att det tydligen hade varit möjligt att gå in och själv välj sittplats på flyget, vilket resulterade i att det inte fanns platser så att jag och min sambo kunde sitta ihop. Otroligt dåligt att Resfeber inte informerade om detta vid bokningen. De rekommenderade dessutom att vi skulle ta med egen mat på flyget eftersom de inte kunde garantera vegetarisk mat. Skärp er!
2011-02-08
Karin
Mycket besviken, hade just fyllt i alla uppgifter - inklusive bankuppgifter för att köpa paket weekend-resa. Fick då ett felmeddalande med information om att problem uppstått (ingen information om hur långt betalningen gått igenom) och kundtjänst skulle kontakta mig inom 24 timmar. Förmiddagen nästa dag har jag fått ett mejl om att hotellet var fullbokat men flygresan var bokad och jag var tvungen att avboka detta samma dag för att inte behöva betala denna biljett.
Tycker det är riktigt dåligt att först inte få någon information om exakt vad som gått fel i processen och sedan ha brått att avboka - trodde ju att paketresa betyder paketresa och var inte särskilt intresserad av bara flyg (särskilt som jag inte sett någon specifikation på det exakta priset för bara flyg..)
2010-03-01
Nicke
Mycket bra pris på min resa till Thailand, jätte trevliga och hjälpsamma tjejer i kundservice, kort å gott beställ med resfeber...
2010-01-13
Hasse
Mycket bra hemsida enkel och jag ringde till kundservice. Tjejen jag pratade med var mycket trevlig och hon hjälpte mig med alla mina frågor.
Super
2010-01-06
Anna-Karin
Bra service trevligt personal och bra info om destinationen.
2010-01-05
Micke Persson
Jag hade ett problem för att jag hade bokat fel datum på min flygbiljett till San Francisco.
Jag ringde till Resfeber med det samma jag såg felet. Dom var otroligt hjälpsamma och kontaktade flygbolaget med det samma. Även fast jag inte kunne ändra datum fick jag tillbaks nästan alla pengar och jag kunne boka en ny biljett på dom rätta datumen. Så jag var ytterst nöjd med Resfeber och kommer helt säkert boka med dom igen.
2009-10-19
besviken
får man ngt problem under resan ska man inte vänta sig ngn hjälp eller ersättning!
istället för hjälpa väljer kundtjänst att sparka på den som ligger,
DÅLIGT!
2009-05-25
Nisse
Med sökmotorn www.reseguiden.se hittar man de billigaste flygen. Resfeber har billigt pris, samma pris står när man är på Resfebers hemsida. När man sedan klickar på välj resa så går priset upp med 4000kr. Så en resa för två till New York går från 6600kr till 10600kr.
Jag ska anmäla dem till Konsument verket och hoppas fler gör det. Boka inte av dessa lurendrejeriare.
2009-03-24
Mohammoud
"Det är fortfarande kö, du behåller din plats medan du väntar. Tack för att du valt resfeber.","Det är fortfarande kö, du behåller din plats medan du väntar. Tack för att du valt resfeber.","Det är fortfarande kö, du behåller din plats medan du väntar. Tack för att du valt resfeber.","Det är fortfarande kö, du behåller din plats medan du väntar. Tack för att du valt resfeber.","Det är fortfarande kö, du behåller din plats medan du väntar. Tack för att du valt resfeber.","Det är fortfarande kö, du behåller din plats medan du väntar. Tack för att du valt resfeber.","Det är fortfarande kö, du behåller din plats medan du väntar. Tack för att du valt resfeber.","Det är fortfarande kö, du behåller din plats medan du väntar. Tack för att du valt resfeber.","Det är fortfarande kö, du behåller din plats medan du väntar. Tack för att du valt resfeber.","Det är fortfarande kö, du behåller din plats medan du väntar. Tack för att du valt resfeber.".
2008-11-17
Fredrik
Ett mycket bra hemsida för bokning av både flug och hotel och evenmang på platsen man skall till. Mycket bra att info på sidan om hotelen och sevärdigheter och hur man tar sig till dom olika ställerna. Bokade för några år sen en resa till Wien med hela familjen och det var både snabbt och enkelt gjort, helt enkelt en sajt där man hittar allt om man skall ut och resa. Kundtjänsten är snabb och bra om man behövere fråga något om sin resa, helt enkelt en resebyrår att lita på i alla väder, rekommenderas varmt.
Bokade en resa till Filippinerna sommaren 2011, resan dit gick bra. Kvällen innan hemresan ringde jag hem. Fick veta att Resfeber ringt samma dag och bestämt att jag måste åka 12 timmar tidigare än planerat.
Mina anhöriga försökte komma i kontakt med Resfeber, men telefonkön var astronomsikt lång.. Hade inget annat val än att packa och åka med den tidigaste bussen som fanns nästa morgon. Väl på flygplatsen visade det sig att Resfeber bokat av hela min hemresa..
Jag fanns inte bokad på någon avgång den dagen och inte på hela veckan heller.. Vilken mardröm det blev.. Tack vare vänlig personal och uppvisande av biljetten mm, så lyckades den vänliga personalen på China southern airlines boka in mig på den tidiga avgången. Det var den som resfeber sagt att jag skulle med.
Jag fick vänta i över en timme innan jag kunde checka in, man fick ringa många samtal för att få bokat in mig. Man kunde inte heller förstå varför Resfeber gjort detta..
Innan resan hade jag lämnat ett telefonnummer till vistelseorten på Filippinerna, men inte att Resfeber.se ringde dit.. Jag avråder från all kontakt med Resfeber.se..