Hsb BRF Jakob i Järfälla

Omdömen om Hsb BRF Jakob i Järfälla

2010-02-05

Totte

Brf Jakob - Prima boende och stabil förening

Tråkigt att läsa falska beskyllningar i inlägg av den typ som "Leo" lämnar. Föreningen är absolut topp, och har arbetat sig upp till att vara en attraktiv förening där de flesta trivs alldeles utmärkt. Dessutom har lägenheternas värde stigit kraftigt, bland annat på grund av styrelsens korrekta beslut. Och visst - Det kan inte passa alla. Tyvärr finns 2 - 3 personer inom föreningen där inget tycks passa, och föreningen skall drivas som ett vinstgenererande företag. Tack och lov att dessa filurer inte sitter i styrelsen! Om det är så eländigt måste det bara vara enklast att flytta i stället för att mås så dåligt.

2009-12-13

Leo

Varför skapades BRF Jakob?

I en BRF är enligt stadgarna de boende som genom sin styrelse sköter föreningen. Inte som i BRF Jakob där mest en person styr styrelsen medan resten säger Ja till att styra det odemokratiskt. Man bestämmer många gånger utan att fråga stämman om saker som påverkar boendena ekonomiskt samt t.o.m. fysiskt på lång sikt. Helt odemokratiskt !! Jag är trött på styrelsen och hoppas de avgår nästa möte, särskilt dess ordförande.

Fler företag i Järfälla