Omdömen om Ada Smycken & Design KB
2011-10-25
Mia Edvardson
De slipade ner min vigselring så gravyren försvann utan att notera det. Jag fick klaga på det, då fixade de det men bad inte om ursäkt.
En annan ring jag hade med mig, arvegods, blev förstörd. Inte heller här fick jag någon ursäkt utan bara sura miner.
Det här hände för fyra år sen, jag var i sorg och hade svårt att säga ifrån. Hade det hänt idag hade jag inte varit lika medgörlig. Det de gjorde med mina smycken är ett sår i själen och jag tycker att man bör vara betydligt mer lyhörd om man ska arbeta med folks släktklenoder, vigselringar eller annat med starkt symboliskt värde.
2008-11-11
Niclas
På Ada Smycken och Design kan man få sin ring precis som man vill ha den. Ingenting är omöjligt. Fantasin är enda hindret. Att priset på detta hantverk är förvånansvärt lågt, tillför stort mervärde. Personalen är erfarna guldsmeder och man blir väl omhändertagen, precis som man vill när man kommer in i en butik.
Fick några grejor gjorda av dem för ett tag sedan men kommer inte att använda dem mer. Betalade mycket pengar (flera tusen) men de verkar inte ens vara intresserade av att göra ett bra arbete eller veta vad en bra kund är. En massa olika personer (4-5 st)hade hand om mitt arbete men klarade inte ens att föra över infon till nästa person så jag fick börja om från början och berätta vad det handlade om varje gång jag hade kontakt med dem. En av dem var till och med riktigt otrevlig och betedde sig som en trotsig tonåring och snäste av mig i telefonen utan anledning, hon hade verkligen ingen aning om vad det innebär att ha ett servicearbete. Fick fråga vad det skulle kosta typ 5 gånger och ändå blev det inte rätt. Det tog nästan 2 mån innan arbetet var helt klart och sedan använde jag grejen i en halv dag och så gick den sönder.... Orsaken var att de hade satt två olika fästanordningar på samma typ av sak (inte snyggt) och den ena var så tunn och dålig kvalitet att den inte ens höll att använda en gång. Tappade grejen som jag hade betalat en massa pengar för men som tur var såg jag det så jag kunde plocka upp den, annars kanske jag hade förlorat den också till på köpet.
Över lag tycker jag att detta företag är nonchalanta, struliga, har frukansvärt dålig ordning (kan inte ens hålla reda på sina egna saker), är inte intresserade och lyssnar ej, fuskar och verkar inte ens bry sig om de har några kunder eller ej samt försöker fjäska istället för att sätta sig in i vad kun