Boomzi HB

Omdömen om Boomzi HB

2010-03-08

Helene och Benke

Stort tack!

Vi köpte boken Prins i dopgåva till min mans systerdotters lilla nyfödda son Noah, i förra veckan. Dopet var igår, lördag.

Vi vill bara tala om att den var mycket uppskattad! De blev jätteglada!

Vi vill också tacka dig för den fina servicen vi fick av dig.

Jag och min man kommer att rekommendera Sagolandet till alla vi känner. Och vi kommer gärna att handla av dig i framtiden också.

Stort tack!
Hälsningar
Helene och Benke

2010-02-13

Johanna

Supernöjd!

Jag beställde personliga böcker och gjorde en förskottsbetalning som även var en utlandsbetalning. 2 dagar senare hade jag böckerna i postlådan! Jag trodde inte att det var möjligt! Supernöjd för snabb leverans och bra service. Jättetack till Er!! Beställer gärna igen.

2010-02-14

Tack för dina ord, de glädjer oss
Henrik

2010-02-09

Hanna&Kalle

Tack för underbara leksaker och snabb leverans!

Mycket bra ide med personliga presenter. Våra pojkar är väldigt nöjda.

Ni är bäst!

Med vänliga hälsningar
Hanna&Kalle

2010-02-14

Vi är nöjda att ha sådan kunder.
Henrik

2010-02-05

MT

Inte nöjd

Skickade efter en napptermometer som sedan inte fungerade. Fick påminnelse efter påminnelse även efter kontakt med företaget. Betalade så till slut in en faktura mot lovord om att en ny skulle skickas samma dag. Det har fortfarande inte kommit någon, 3 månader senare. Företagets ursäkt? Ingen!

2010-02-09

Vi på Boomzi HB, när kunden pratade med oss på telefon som klagade att napptermometer funkade inte, skickade vi en ny till samma dag. Efter det hade vi inte fått kännedom om att kunde fick inte den andra napptermometer, verkligen otur för kunden och för oss. Vi läste detta omdömen och tackar detta kund för det, eftersom sådan meningar hjälper oss att förbättra vår service. Nu ska vi kontakta kunden för att reda ut detta och skicka en ny napptermometer till.
Vi hoppas att detta kan lösa det här missförståndet.
Henrik Hernandez

Fler företag i Huddinge