Omdömen om MAXI ICA Stormarknad
2009-11-13
MO
Jag brukar resa mycket i mitt arbete och Maxi i Kristianstad är i särklass den bästa butiken! Tack
2009-11-13
Eva
Vilket bemötande! Butiken andas trivsel. Tack för underbar personal!
2009-09-14
K. A.
**** Utmärkt butik
Jag är gammal kund på ICA Maxi och tycker affären är utmärkt. Däremot irriterar mig de ofta förekommande s.k. rabatterna, nu senast i form av klippkort, där man efter fem inköp á minst 300 kr får 10% rabatt på sjätte inköpet d.v.s. minst 30 kr. Varför i Herrans namn kör ni med sådana kampanjer; det hade väl varit justare att ge oss en automatisk rabatt efter visst mängd inköp.
Jag förstår att det naturligvis blir dyrare, eftersom många som jag blir irriterade och skiter i rabatten och många glömmer bort sina bonus-checkar, men det hade givit er mycket bättre "good will".
Med vänlig hälsning
Kristian Ahlström
Kristianstad
2009-07-14
dslkfjsdlk
köpte den 13 juli färdig kryddade kottletter och blev sjuk av dom
2009-01-24
AB
Bästa butiken i Sverige! Har aldrig mött mer hjälpsam personal. Butiken har allt! Tack!
2008-11-17
KB
Jäklar vad fint! Jag är väldigt nöjd med Maxi, en riktigt bra butik. Dessutom är jag tacksam för att maxi alltid ställer upp och sponsrar idrottsföreningar och andra ideela organisationer. Hur många andra matbutiker i Kristianstad gör det?
2008-11-04
CM
Sveriges bästa matbutik för den hungrige. Här finns grejerna till festen men likaså till den enkla middagen. Bra pris vid veckohandel och även vid mindre köp. Helt perfekt alltså!
2008-04-02
Gustav
Nycket god mat. Tevliga tjejer och killar som tar hand om en. Fortsätt med det.
LC
Alltid fantastiskt bemötande och tipps vad jag ska göra med fisken ekller skal djuren. Har sett många fisk avdelningar men inte så här fin.
Lotta
Det finns ingen annan butik i Kristianstad som har ett sådant bredd på sitt sortiment som MaxiDuktig och tillmötesgående personal.
Lotta
2007-11-09
A
Stort och mycket varierat utbud mat. Hade gärna fått vara något billigare, dock.
2007-10-21
Mjölkkung
Vill bara lyfta fram den fantastiska självskanningen. Den har förenklat mitt liv!! Vill också tacka för gott utbud av mejeriprodukter. Vill dock se ner lite på bageriet. Inte så high class som man hade förväntat sig. Har hänt både en och annan gång att man fått med sig ett torrt bröd hem......
2007-09-29
Charlotta
Personalen i fisk avdelningen kan verkligen allt om fisk! Tack för tippset på rceptet och gästerna blev överväldigade. Tack!
2007-08-24
Nisse
Ny bakat varje dag 365 dagar om året. Mornar, kvällar och fanastisk kvalité. Tack!
2007-07-27
Nils
Skånes billigaste butik! Tack för att ni finns. Trogen kund på Maxi.
2007-06-19
sussie
ägarna till ica maxi har gjort en personlig profil av sitt företag , som gjort dem folkkära o nära inte bara ett stort välmående företag.
2007-05-16
MD
det är en bra affär, men lite jobbigt nu när dom håller på att bygga om. Det kan vara svårt att hitta matvaror och vid vissa delar av affären är det också svårt att komma fram. Men jag ser fram emot det färdiga resultatet!!
2007-01-02
Jättetrevlig personal, speciellt i kassan ! Kassörskorna som jobbar till tio på kvällarna är alltid lika glada och trevliga !
2006-08-08
Ingela A-K
Trevlig butik som har det mästa för oss födoämenallergiker. Ibland är dock vissa produkter ofta slut.
2006-08-04
Mangus
Vet inte hur er bedömnigs förmåga är eller så är alla anställda som har postat här. Hoppas att det kommer en bättre butik till stan som har:
Bredare sortiment
Inte bara egna varumärke typ ICA, Eldorado som alltid står på alla ställe man passerar = Det är väll där dom tjänar mest pengar :-(
Centralt packat kött som har åkt många mil till butiken....
Lägre priser som Willys, Citygross, Netto, Lidl
2006-07-31
Carola
Tack för att ni finns. Ingen annan butik har barn pass. Jag kan lungt gå runt och handla medans era fantastiska tjejer i Minihuset tar hand om mina barn på ett underbart sätt.
Tack!
Carola, Issa och Albin
2006-07-25
CN
Prata om service och kunnande. Personalen följer alltid med och visar var varorna står. Kocken ger mig tipps och ideér vad jag ska äta. Stort tack för en utomordentlig super butik.
Fantastisk personal!