Kategori: Bilar - Nya Bilreservdelar, -tillbehör - Detaljister Däck, däckverkstäder - Detaljister Sport-, fritidsartiklar - Tillverkare, grossister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Göteborgs Däckcenter AB
2011-07-22
Björn
Lämnade in min bil på en recond. I mina ögon var bilen vällskött men vilket bra resultat är som ny igen. Överaskande resultat kommer att rekomendera dom till alla.
2010-04-07
Jonad
Ringde och berättade att jag skulle komma och lämna däck. Frågade om dom hade tid men tyvärr inte. När jag kom dit fixade dom det ändå. Perfekt!
2009-01-04
Punka
Ringde söndag FM, Labbe sa att jag ringer dig när jag är färdig. Bara åka in och byta däck.
2008-11-04
Bilisten
Snabb och effektiv service! Hinner knappt sätta sig ned med kaffekoppen och tidningen som de erbjuder innan de är färdiga. Sen tar de hand om de skitiga däcken, tvättar och förvarar dem åt mig tills det är dags att sätta på dem igen. Försöker heller inte sälja på mig saker som jag inte behöver utan säger istället att vi skiftar däcken fram mot bak så att du får de fräscha hamnar där de slits mest! Underbart trevliga killar och ett perfekt läge!
Fick hjälp direkt när jag kom in med punka. Var påväg till norge fick punka 25min senare var jag iväg..