Active 24

Omdömen om Active 24

2012-01-05

Calle

Calle

Deras e-mail lirar INTE med iPhone. Ett helvete att få POP kontona att fungera. Men fakturera kan dom. Det kommer ofta felaktiga fakturor som man måste ringa och bestrida. De är i alla fall ärliga med återbetalning men alla i supporten snackar norska vilket är skitjobbigt. Helhetsintrycket = Inte oärliga men för mycket strul !

2011-10-28

Anette

Mycket proffsig hantering av vårt ärende

När det gäller mitt omdöme från igår (2011-10-26) ang. "Fakturerar domäner fortf. som flyttades 2004!" så måste jag bara rapportera hur detta fått en fantastisk upplösning.

Efter att vi mejlat fakturan och bestridit den ringde jag Active24/Mamut och efter inte alls lång väntan svarade Filip Fløgstad som direkt tog tag i ärendet. Fakturan krediterades direkt och jag fick skicka in kopior på den uppsägning som gjordes 2004 varpå Filip kollade upp det hela och direkt tog upp ärendet med sin chef.

Kunden får tillbaka allt som Active24/Mamut felaktigt fakturerat sedan 2004!

Bakgrunden till att det blivit så här är att "gamla" Active24 hade otroligt dåliga rutiner (och mycket dåligt kundbemötande - jag vet, jag var Agent på den tiden) och tyvärr har den nya ägaren Mamut fått dras med de här surdegarna som inte varit helt lätta att reda ut.

Så jag och kunden är mer än nöjda och vi vill passa på att tacka fantastiska Filip för hans engagemang och proffsiga bemötande.

2011-10-26

Anette

Fakturerar domäner fortf. som flyttades 2004!

Vill utdela en MYCKET allvarlig varning för detta företag.

En av våra kunder fick idag en faktura från Active24/Mamut på en domän som sas upp 2004 och som vi flyttade till eNom i samma veva.

Vi har kvar kopia av uppsägningen, med ticket-id, kontaktperson och allt (vågar absolut inte slänga denna segdragna korrespondens och tur är väl det eftersom fortfarande efter 7 år torrt kan konstatera att Active24/Mamut helt fräckt fortsätter fakturera kunder för obefintliga tjänster).

När vi började nysta i ärendet konstaterade kunden att h*n fått faktura förra året också (som h*n tyvärr betalat då h*n var rädd att förlora sin domän).

Det finns alltså en uppsägning som gjordes för 7 år sedan, Active24 (Mamut var inte inblandade då) har bekräftat uppsägningen. Vi har flyttat domänen till annan registrar etc.

Trots detta har företaget fortsatt fakturera kunden och det anser vi vara snudd på kriminellt - att ta betalt för tjänster man helt enkelt inte tillhandahåller.

Överväger att anlita advokat. Vi har nödgats göra detta tidigare mot Active24 - i ett ärende kring en dedikerad server. Ett ärende vi vann (fattas bara annat). Vi har också haft fler kunder som fått faktura på uppsagda och flyttade domäner flera år efter uppsägningen.

Så Active24/Mamut är inte ett seriöst företag - de har noll koll på sin fakturering - noll koll på tjänster de debiterar för och är oerhört svåra att ha att göra med - så jag rekommendar er absolut inte att välja dem.

2011-08-03

Mats

Från dåligt till uselt.

Har ett stort antal domäner hos dem. Alltid problem med fakturor, onödig inkasso, "saltade" fakturor etc.
Dålig teknisk support, 80-tals standard på deras domänadmin.

Är fortfarande kund av ren lathet, flytta 100+ domäner är ett himla pill.

Undvik detta företag som pesten. Priserna kan se låga ut, men en massa "administrationsavgifter" gör att det inte är ett ekonomiskt alternativ.

2011-05-12

Ruben R Ruben R

Det borde finnas sämre betyg än 1 stjärna!

Har av ren lathet stannat kvar på det här skitföretaget... Drog ner allt till ett minimun, och behöll enbart domännamnet - gissa min förvåning när de höjde priset från 185 kr /år (dyrt jämfört med andra) till 785 kr per år!! För ett domännamn!!!! Det är ju ocker och inget annat!

2011-05-04

Uppsägning nästa

Ockerpriser

Från att ha haft ett enkelt domännamn för drygt 250kr per år så har de i år tvingat in mig i en ny och "förbättrad" tjänst som i stället kostar 1200Kr per år.

Tack, men nej tack.

2011-01-26

Besviken

Ej seriös fakturahantering

Otroligt strul med faktura som kostat anseende i form av inkassokrav och annat trist!! Kund sedan 1999 och lämnar nu.

2010-10-05

Så trött

Riktigt skojarföretag

De hade tappat bort vår domän i flera år men kommer sedan på att de skall fakturera två år i efterskott utan någon förklaring.

2010-04-26

Snart en före detta kund

Problem efter problem

Förstår inte varför jag stannat kvar med min hemsida på detta ställe i så många år...
Men nu är kontot uppsagt. Jag flyttar!!!

2010-02-10

Eric

Välj nån annan leverantör!!

Deras tjänster har fungerat så där, MEN deras fakturering har fallerat om och om igen med följd att man riskerar förlora värdefulla domäner, har även direkt blivit skickad inkassokrav, trots att varken faktura eller påminnelse skickats. Dessutom har de fakturerat för mycket, och sen (!!!) sänder det ut krediteringsbelopp som plusgirocheck, helt värdo för en företagare, får ut kontanter vilket ju inte passar ett företag, struligt att ta ut och kostar pengar på Nordeakontor. URDÅLIG service. VARNING!!!

2009-09-28

Passiv24

Stänger av din domän.........

Akta er för "aktiv24" eftersom de stänger din site och struntar i att öppna den trots påminnelser. Har inte lust att betala för samma sak 3 ggr som inte fungerar. Supporten fungerar inte osv osv

2009-09-02

Den största samling amatörer jag haft att göra med

Har haft ett antal supportärenden som de inte lyckats lösa, ringer aldrig tillbaka, stabiliteten på tjänsterna är under all kritik, AKTA ER FÖR ACTIVE24