Omdömen om Johanna med känsla för hår
2010-06-19
Hedvig
Johanna är min absoluta favoritfrisör som jag följde med när hon flyttade från Carina & Co. Hon gjorde min balfrisyr -08 och blev otroligt nöjd. Hon är alltid glad och positiv och känns inte som en tråkig frisör som bara vill kallprata och skvallra utan hon kan även föra vettiga samtal ;) Jag går alltid därifrån med ett leende på läpparna och är alltid så otroligt nöjd!
2009-09-11
Jennie
Kanon duktig, lyssnar, tar in, tipsar o trixar, hon e bäst!!!!!!
2009-04-27
Jakob
En frisör med känsla både för hår och service. Går alltid därifrån med ett leende på läpparna, både för hårets skull och för den excellenta servicen! Bra prisklass!
2009-02-16
Agnes
Varje gång jag klippt mig hos Johanna känner man sig verkligen fin i håret glad i sinnet och man längtar lite till nästa gång.
Allt på grund av en som verkligen kan sitt jobb samtidigt som hon utstrålar glädje och positivitet.
2008-11-12
Weronica
En kanonduktig frisör som tolkar mina önskemål helt rätt. Är mån om sina kunder och lägger ner tid på detaljer och resultat. Jättebra på permanent.
2008-08-07
Elisabet
Johanna är superproffsig och trevlig och jag är alltid nöjd med min frisyr!
Hbg s bästa frissa, känner mig alltid välbemött och lämnar alltid salongen nöjd med min frisyr, testa Johanna och jag lovar att ni blir nöjd och vill fortsätta hos henne.