E-Xpress Flytt i Norrköping

Kategori: Flyttfirmor

Omdömen om E-Xpress Flytt i Norrköping

2012-03-20

Caroline S Caroline S

Bästa flyttfirman i Norrköping!

Fantastiskt fin service från start till målgång.

Hemleverans av flyttkartonger några veckor innan flyttlasset gick, var en oväntad men värdefull bonus som underlättade mycket.

Offerten / uppskattningen av tid stämde nästan exakt, men då flytten gick snabbare än räknat med blev slutprislappen billigare - perfekt.

Trevligt bemötande rakt igenom av snabb och proffsig personal.
Det här är ett företag jag verkligen vill rekommendera, och som jag självklart anlitar när jag flyttar nästa gång!

2012-03-18

Waldemar Wahlberg

Glada miner under 10 timmar, trots hårt slit

Inte en suck, inget grymt och inga sura miner, ändå var min flytt ett hårt och slitsamt jobb som i tid tog nära på tio timmar. Jag är mycket imponerad och rekommenderar detta gäng till alla som går i flyttankar. Mycket bra jobbinsats och superbra ledning

2012-02-14

Johan Nilsson

Bra jobbat grabbar !

Superbra, från början till slut!
Till skillnad mot andra flyttfirmor jag har anlitat så var dessa flyttkillar lyhörda och vi hade en bra kommunikation, samt att de jobbade oerhörd bra !
Lycka till i framtiden

2012-01-06

Johan Bagge

Jättebra

Bra planering och information. Effektiva flyttkillar som jobbade intensivt

2011-12-04

Stefan M Stefan M

Stefan Moberg & Patrik

Flyttade från Stockholm till Norrköping med Fredrik och hans medarbetare. 3 trp utan hiss i Norrköping!
Inget gnäll, inget som GICK SÖNDER, glada och trevliga killar allihopa.
Superservice från start till mål!
Verkligen ett företag att rekomendera varmt!

Lycka till Fredrik & hälsa killarna och tacka för ett proffs jobb!

2011-11-01

Ann

Mycket trevliga och professionella

Har anlitat E-Xpress. Mycket trevliga,professionella,bra sammarbete och rak kommunikation. Toppbetyg. Bästa flyttfirman jag anlitat. Så nöjd med Fredrik och hans killar. Rekommenderar gärna E-Xpress

2011-07-04

Armine

Skicklig, omtänksam och professionell!

Har anlitat Firman vid tre tillfällen, samtliga gånger har fått en ritktigt professionell hjälp och vänligt bemötande! Supernöjd med Fredrik och hans kollegor! Omtänksamt och snabbt resultat. Rekommenderar varmt!

2011-01-07

Cos

Trevligt och professionell hjälp

Vi använde eXpress för flytt och flyttstäd och är mycket nöjda med arbetet. Starka och trevliga killar som utförde arbetet utan problem.

Jag skulle rekommendera E-Xpress till alla som frågar.

Hus och hem
R1000132;Flyttfirmor