Omdömen om Hotell S:t Clemens
2011-03-20
Oskar
Jag har bott på flera hotell i Visby, men de senaste gångerna har jag valt S:t Clemens. Första gången valde jag dem för priset, men hädan efter kommer jag att välja S:t Clemens för atmosfären, servicen och läget. Om det är det bästa hotellet i Visby har jag ingen aning om, och det struntar jag också i. Jag har definitivt hittat min favorit!
2010-09-29
KalleEke
Med en utemiljö som är fantastisk, gör det att man kan äta frukosten ute i 2 olika avdelningar. Mysigast är nog den inre. Känns lite granna som man är i någons trädgård och äter. Man kan även ta sin kaffe/te på eftermiddagen och fika där.
Inget hotellkomplex, vilket gör att det passar in i miljön i Visby innanför ringmuren.
2010-08-30
Susanne
Jättetrevligt hotell som jag återkommer till år efter år!
Trevlig och serviceinriktad personal.
2010-08-12
Marianne, pendlande chef
Jag bor ofta på S:t Clemens och tycker att det är ett väldigt mysigt hotell med mycket trevlig personal. Jag känner mig där som hemma! Kan varmt rekommenderas!
2010-08-05
Josefin Bähr
Clemens hotell är personligt och kundorienterat hotell. Hotellet har nyrenoverade rum och trevlig personal. Om du vill komma bort från de stora anonyma hotellen och få en skön avkopplad stämning så kan jag rekommendera Clemens. Jag har besökt hotellet många gånger eftersom jag jobbar på Gotland ibland och då bor där och jag har aldrig blivit besviken.
2010-07-31
Eva o Hedvig
Mycket trivsamt! Omsorgen om miljön lyste igenom på alla områden,material,städning o rengöring,maten(en underbar närproducerad frukostbuffé),kaffet.... Fina rum i olika små hus.Perfekt läge innanför murarna nästan ihopbyggt med S:t Clemens kyrkoruin.De små gårdarna trevliga platser för en liten fika.Jättetrevlig personal-vi trivdes utmärkt och kommer gärna tillbaka!
2010-07-31
Christina
Ett mycket charmigt hotell med fantastiskt läge inom murarna. Vi bodde i ett av de gamla husen som blivit fint och försiktigt renoverade och älskade varje minut. Vi satt ofta på innergården blevid den vackra kyrkoruinen och bara njöt. Personalen var fantastisk, äver all förväntan vänlig och hjälpsam. Parkering och härlig buffet frukost ännu ett plus. Inget för den som gillar stora internationella hotell, men perfekt för dig som vill uppleva ett charmigt Gotland. Vi rekommenderar det varmt och kommer gärna tillbaka.
Anna-Lena
Ett fantastiskt hotell med bra läge. Spännande boende i de olika huskropparna med underbara innergårdar, att koppla av i. Ett extra plus för innergården vid ruinen. Mycket trevlig och serviceinriktad personal som tipsade och fixade för oss. Vi var tre generationer med småbarn som firade en födelsedag och S:s Clemens passade oss mycket bra.
Sten
Började med ett besök 2005 sedan har jag bott där varje gång jag jobbar på Gotland. Normalt 4-6 ggr / år. Årstiden spelar ingen roll utan det är alltid lika gemytligt. Det tog många nätter där innan man bott i alla olika typer av rum. Detta gillar jag skarpt. Fin service har det varit varje gång. Nära till matställen mm. Parkeringen är väl det enda man kan anmärka på om man är lite petig.
Ztrike
Andra besöket. Trevlig och mysig atmosfär "mitt i smeten" i innerstaden.
2009-08-21
Andrea D
En fantastiskt hotell med ett otroligt läge till sympatiskt pris. I kulturbyggnader mitt i Visby innerstad har man lyckat skapa en miljö för boende som är unikt och trots att det inte är ursprungligt skapat som hotell är miljön fantastisk och allt bärs upp av en otroligt trevlig personal.
Aldrig har jag varit med om sådan service!!! Vilken personal. Mysig miljö med innerträdgården. Kanske inte lyxklass på rummen. Men det spelar ingen roll för helheten är topp och jag kommer att återvända.