Värdshuset Clas på Hörnet

Omdömen om Värdshuset Clas på Hörnet

2011-04-18

Annika

Aldrig besviken

Jag har besökt Clas på hörnet vid flera olika tillfällan både kvällstid och lunchtid. Alltid suverän service och god mat med fina råvaror.

De kan verkligen konsten att få gästerna att känns sig bekväma.

2010-09-26

Jomensåatteh

Patetiskt

Skulle boka bord för att fira födelsedag, men det visade sig att de inte är kapabla att hantera "spontanbeställningar" från bord om man är fler än 8 vilket från vårt håll innebar att vi (9vuxna och 1barn) direkt letade efter en annan restaurang att fira på istället. Det var inte särskilt svårt att hitta flera stycken som inte hade några sådana problem. Kanske dags att se över servicen?

2010-06-21

Karastrofkväll

Har under flera års tid representerat på denna krog. Men nu var det sista gången. Dålig om inte nästan obefintlig service. Dålig stämning bland personalen som var arrogant. Dessutom sprang det omkring en gäst med hund. Som dessutom var onykter och oförskämd mot övriga gäster. Inte kul för allergiker. Är det verklingen tillåtet att ha hund på resturang? Nej, lägg pengarna på något bättre. Vi stannade inte ens kvar till desserten.

Hotell, resor och turism
R1000185;Hotell, pensionat