Omdömen om Hercules Hår
2011-05-09
Tillklippt
Nu var det över ett år sedan, men använder fortfarande mitt besök som ett mildare skräckexempel. Jag gick in och kom ut 5 min senare med någon centimeter kortare hår (någon frisyr kan jag inte kalla det). Jag har betalt mindre för 10 gånger bättre: då har frisören ansträngt sig och gett mig modemässiga råd. Inte bara klippa topparna och gegga lite vax i håret för hundratals kronor.
2010-06-01
Ayla Catpaw
Iofs längesedan jag klippte mig där, men jag minns att det var första gången jag besökte frisör på flera år och att jag var orolig för att bli missnöjd och rätt missnöjd blev jag också. Var tvungen att klippa till frisyren en massa hemma och kände att det enda som var bra av besöket var att jag blev av med så mycket hår att jag själv kunde trimma resten. Var för övrigt helt röd och förstörd i nacken också då frisörskan konstant skulle slänga upp mitt hår så att hennes långa naglar rev i min nacke, och jag vågade inte säga fastän det sved så att det inte var klokt eftersom atmosfären kändes rätt stel och obekväm...
Så nej, inte nöjd.
Vågar fortfarande inte gå till en frisör förresten, önskar bara att det fanns någon man kunde gå till utan att riskera att betala bara för att bli missnöjd. :( Får väl testa någon av de som fått bra recensioner här på sajten och hoppas på det bästa...
2010-05-24
S
Brukar bli kanon, jag klipper mig hos Camilla.
2010-04-27
aldrig mer
klippte mig idag och har aldrig varit mer missnöjd med en frisyr. det första jag sa till frisören var att jag inte ville ha de för kort för jag ville kunna göra lite olika frisyrer, det första hon sa okej de ska vi nog fixa. de första hon gjorde var att klippa ner hårt till 3 cm. nu ser jag ut som en lite pojke på ett koncentrationsläger. som sagt totalt missnöjd
2009-10-12
Lukas
Tack för er snabba insats.
Man får det man betalar för. Schampoot (kerastase) som jag köpte i förra veckan är kanon.
Vi ses om några veckor igen
2009-07-09
Hanna
Klippningen blev bra men blekte sönder mitt hår fastän jag sa att jag absolut inte ville bli vit.
2009-06-01
Aldrig mer
Frisoren var otrevlig och verkade stressad. Klippningen blev OK, men det ingick ingen som helst styling. Nar jag bad om att fa haret fonat inat (som ar normalt for en bob) tog hon fram en borste och "vek in" topparna. Nar sa att det sag lite konstigt ut sa hon "jag har inte tid att sta och fona". Naha? Det trodde jag var deras jobb? Overallt annars far man ju haret fonat i en frisyr men nu sag jag ut som om jag hade gatt ur sangen och var tvungen att ga hem och fixa till mig. For detta fick jag betala 370kr!
2008-12-19
Ulla
Christina, du är en pärla, ägnade dej tid med att få det som jag ville. Har inte varit så här nöjd med min klippning på många många år. Ett stort tack
2008-06-04
Ola
Enkelt att få tid, men dyrt. De lyssnar inte på mina önskemål utan klipper till en "bestämd" frisyr. Varit där ca 7 ggr och ångrar mig varje gång, tyvärr glömmer jag det innan varje besök.
2007-10-24
Sassa
Jag har varit hos en del frisörer, men aldrig blivit 100 % nöjd förrän nu ! därför skriver jag dessa rader. Bra frisör & centralt. TACK !
2007-07-02
Men det centrala läget gör att det kostar! Bra för hela familjen.
2007-06-05
Maz
Går alltid dit och blir aldrig (ska man väl inte säga egentligen) missnöjd. Är ganska dyrt.
2007-05-07
E
Inte precis billigt, men trots att jag klippt mig hos flera olika av de många frisörerna på hercules har jag varit hyfsat nöjd varje gång. Lätt att få en tid.
2007-03-15
grymt trevlig personal och väldigt skickliga!!kommer alltid med bra förslag på frisyrer osv.verkligen att rekomendera!
2007-02-20
Janos
En bra salong med många olika frisörer att välja mellan - lätt att boka tid utan att behöva vänta för länge. Framförallt har de ett väldigt bra sortiment med hårprodukter - de har alla bra märken.
2007-02-20
Tack snälla för en bra service. Mycke bra klippt. Ni har fått en ny stamkund !!!
2006-12-18
M
Var och klippte mig hos Katarina. Resultatet imponerade mig inte eftersom hon inte lyssnat på mina önskemål. Jag lämnade därför salongen med en känsla av missnöje istället för den känsla av att vara lite extra snygg som normalt brukar infinna sig efter ett besök hos frisören. Då är inte ens studentrabatt nog för att jag ska gå dit en gång till.
Jag ville ha exempel på vad som passade mig, min huvudform osv. Hon var då inte så bra och sa att hon kunde göra samma frisyr som den hon klippte innan, gav inga riktiga personliga förslag eller nåt... Dessutom hade hon ingen humor och samtalet var socialt jobbigt. Det var extremt dyrt, går till annan frisör nu som är mycket bättre och kostar nästan en tredjedel av priset.