Hercules Hår

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Hercules Hår

2011-08-16

tre

Kol till pris av diamanter

Jag ville ha exempel på vad som passade mig, min huvudform osv. Hon var då inte så bra och sa att hon kunde göra samma frisyr som den hon klippte innan, gav inga riktiga personliga förslag eller nåt... Dessutom hade hon ingen humor och samtalet var socialt jobbigt. Det var extremt dyrt, går till annan frisör nu som är mycket bättre och kostar nästan en tredjedel av priset.

2011-05-09

Tillklippt

Fårklippning för 300kr

Nu var det över ett år sedan, men använder fortfarande mitt besök som ett mildare skräckexempel. Jag gick in och kom ut 5 min senare med någon centimeter kortare hår (någon frisyr kan jag inte kalla det). Jag har betalt mindre för 10 gånger bättre: då har frisören ansträngt sig och gett mig modemässiga råd. Inte bara klippa topparna och gegga lite vax i håret för hundratals kronor.

2010-11-04

klippet

Tack, Tack, Tack
Ni gjorde det omöjliga

2010-06-01

Ayla Catpaw

hmjo

Iofs längesedan jag klippte mig där, men jag minns att det var första gången jag besökte frisör på flera år och att jag var orolig för att bli missnöjd och rätt missnöjd blev jag också. Var tvungen att klippa till frisyren en massa hemma och kände att det enda som var bra av besöket var att jag blev av med så mycket hår att jag själv kunde trimma resten. Var för övrigt helt röd och förstörd i nacken också då frisörskan konstant skulle slänga upp mitt hår så att hennes långa naglar rev i min nacke, och jag vågade inte säga fastän det sved så att det inte var klokt eftersom atmosfären kändes rätt stel och obekväm...
Så nej, inte nöjd.
Vågar fortfarande inte gå till en frisör förresten, önskar bara att det fanns någon man kunde gå till utan att riskera att betala bara för att bli missnöjd. :( Får väl testa någon av de som fått bra recensioner här på sajten och hoppas på det bästa...

2010-05-24

S

Jag klipper mig alltid här

Brukar bli kanon, jag klipper mig hos Camilla.

2010-04-27

aldrig mer

Totalt missnöjd

klippte mig idag och har aldrig varit mer missnöjd med en frisyr. det första jag sa till frisören var att jag inte ville ha de för kort för jag ville kunna göra lite olika frisyrer, det första hon sa okej de ska vi nog fixa. de första hon gjorde var att klippa ner hårt till 3 cm. nu ser jag ut som en lite pojke på ett koncentrationsläger. som sagt totalt missnöjd

2010-01-30

Susanne

Mkt nöjd!

Veronika fixade min permanent precis som jag ville ha den!
Helnöjd!!

2010-01-19

R

Dyrt men bra

Dyrt som poker(370 kr för en enkel manlig frisyr) men jag är nöjd med min frisör.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård