Omdömen om Barbro's Hårgalleria
2011-07-02
Eva
Blev tipsad om Barbro av en kompis, och bokade sedan en tid för klippning! Först och främst känner man värme och god stämning så fort man sätter första foten in i salongen! Därefter blev jag proffsigt klippt och stylad i håret på ett inspirerande sätt! Tack!
2009-06-29
Ester
Bde min lilla dotter på 4 år och jag klipper oss hos Barbro. Hon har lyckats att klippa lugg på mig som ingen annan har lyckats med förut och färga mitt hår efter en jättemisslyckad hemmafärgning! Kommer absolut att fortsätta klippa oss där!!!!
2009-04-27
Therese
Var dit bara någon dag innan julafton så jag var lite nervös men jag har aldrig varit så öjd någon gång när jag gått ifrån en frisör. Jag kommer at återkomma!!!
2009-03-06
Chris
Klippte mig hos Barbro och hon fick ganska fria händer. Hon förstod vad jag var ute efter och jag är jättenöjd! Dit ska jag återkomma! Dessutom är det så bra att salongen är lätt-tillgänglig och bra parkering i anslutning till salongen!
Tyvärr kan jag inte instämma i lovorden. Min klippning blev totalt misslyckad. Hade stora förväntningar då jag läst alla omdömen. Det är bara att hoppas att det var ett olycksfall i arbetet. Jag kommer inte att gå dit igen i alla fall.